Дан Балан відмовився від Тіни Кароль та віддав місце поряд з собою іншій: а вона не така, якою здається

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан публічно відмовився від стосунків з Тіною Кароль, а також вийшов люди з іншою дівчиною, яка наробила чимало галасу в мережі.

Ще 5 років тому в мережі активно пліткували про бурхливий роман між Тіною Кароль та Даном Баланом. Здавалося, що хімія між ними очевидно, а дружбою усе обмежитися не може. Зірка активно фліртували на публіці, не соромилися говорити про свої почуття, в цілому поводилися як люди, які от-от повідомлять про свої стосунки.

Богдан Беспалов розповів про нову дівчину Дана Балана

Кароль та Балан засвітилися разом на спільному знімку в мережі
 Богдан Беспалов розповів про нову дівчину Дана Балана

Але не так склалося як гадалося. Незабаром зйомки закінчилися, а співачка обмежувалася лише натяками на те, що все ж таки зустрічається зі своїм колегою з Молдови.

Тим часом Дан взагалі жодним чином не проявляв ніякого інтересу до артистки, і показував свою байдужість. Шанувальники розділилися на декілька таборів, адже не могли зрозуміти, де правда, а де брехня. Пізніше продюсер підтвердив, що усі сцени між співаками були створені спеціально, для того, щоб привернути зайву увагу публіки та зробити хороший піар.

Таким чином Дан та Тіна навіть розі злили публіку, яка щиро сподівалася, що її не обманюють. Ба більше, молдавський виконавець навіть був змушений зробити публічне звернення, в якому пояснював, що ніколи не брехав, і усі зроблені висновки публіка зробила сама, і він до цього ніяк не причетний.

Лише через багато років співак вперше доволі жорстко пройшовся по шанувальникам артистка, заявивши, що вони не дають спокійно жити його сім’ї, і що між ним та колегою з України взагалі ніколи нічого не було, і мови про роман йти не може.

У той самий період з’явилася новина про те, що Дан вийшов люди з новою супутницею, молодою і нікому невідомою. Богдан Беспалов одразу ж прокоментував дану подію, заявивши, що дівчина зовсім не така, якою здається. Мовляв, вона не зачарована особистістю артиста, а просто використала можливість заявити про себе світу, адже зараз активно займається просуванням власного блогу. Дан Балан, звичайно, на цю інформацію взагалі ніяк не відреагував, а дівчина поки що разом з ним не з’являється, хоча й була поруч.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?