Оля Полякова розірвала багаторічні стосунки і назвала причину: все раптово і кардинально змінилося

Популярна українська співачка Оля Полякова вперше розповіла про те, що була вимушена поставити крапку в багаторічних стосунках і пояснила причину такого рішення.

Оля Полякова не з чуток знає, як важко побудувати кар’єру з нуля. Перед тим, як стати на шлях до успіху, зірка також пережила серйозні провали. Зокрема, журналістам стало відомо про її заборгованість колишній продюсер ці, що зобов’язалася її просувати, але так і не змогла зробити з Олі зірку.

Реальних досягнень Полякова змогла добитися лише після того, як вийшла заміж за багатого бізнесмена Вадима Буряковського.

Оля Полякова змінила свою команду та гастрольну діяльність

Оля Полякова з дочкою Машею влаштувала модні зйомки у Монако: реакція Мережі
Оля Полякова змінила свою команду та гастрольну діяльність

Далі їй не заважали підтримувати себе та свою популярність ні вагітність, ні кризи, ні серйозні зміни в країні. Після 24 лютого зірка потрапила у низку скандалів, які також серйозно вплинули на її репертуар. Зокрема, Оля Полякова почала співати українською і переклала багато своїх життів.

Але трансформації не закінчується, і нещодавно Оля зізналася, що була вимушена розірвати багаторічні стосунки, які раніше допомагали їй триматися на плаву в шоу-бізнесі. Так, стало відомо, що Оля Полякова змінила свою команду, а також починає гастролювати у невеличких населених пунктах.

“Я раніше їздила тільки по великих містах, де є великі зали, але зараз дуже багато театрів зруйновано, тому я зараз їду навіть у маленькі містечка – у такі, в які ніколи не приїжджала”

Окрім того, серйозних змін зазнав навіть репертуар зірки, і тепер Оля Полякова продемонструє їх світу.

“Я змінюю своє аранжування, я змінюю команду, яка працює над моїми піснями”

Варто відмітити, що не так давно Оля Полякова презентувала вельми серйозну пісню, чим здивувала свою публіку. Зокрема, вона ти почали просити, аби співачка не чинила так, як зробила Настя Каменських, яка поїхала до Іспанії та продовжила створювати легкі хіти з відсутністю глибокого змісту.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?