Що відомо про таємну дочку Софії Ротару? Народилася від відомого композитора, і не виходила з тіні брата

Популярна українська співачка Софія Михайлівна Ротару працює на естраді більше п'ятидесяти років. За цей час вона чула про себе вельми багато пліток. І деякі з них встигла прокоментувати.

Так, найпопулярнішою чуткою шоу-бізнесу в Радянському Союзі, яка стосувалася Софії Михайлівни та її особистого життя — це наявність в неї таємної дочки. Подейкували, що зірка колись перебувала у цивільному шлюбі з Володимиром Івасюком, і саме від нього нажила малюка.

Ні для кого не секрет, що пізніше артистка вийшла заміж за Руслана Євдокименка і подарувала йому сина Руслана.

Софія Ротару прокоментувала чутки про таємну дочку

 Софія Ротару прокоментувала чутки про таємну дочку

Але публіка вірила, що все ж таки в сім’ї насправді двоє дітей. І якщо плітки про роман з Володимиром Івасюком Софія Михайлівна ніяк не коментувала, то на інформацію про наявність в неї дочки все ж таки відреагувала.

Так, за часів, коли Руслан був маленький сталася вельми неприємна річ: хлопчика викрали. Про це стало відомо одразу ж, хоча дитину і знайшли за декілька днів. Преса одразу ж поділилася думкою, що насправді викрали не хлопчика. а дівчинку. Софія Михайлівна відреагувала і зізналася, що це був саме Руслан.

Цікаво, що усю ауру таємниці, що оточували її та Володимира Івасюка, Софія Михайлівна ніби навмисне не зачіпала і не тривожила, даючи жити цій версії. Але навіть на похорон свого як мінімум давнього друга артистка не прийшла.

За словами Софії Михайлівни, вона дуже хотіла це зробити, але фізично не встигала, і врешті-решт, її не дочекалися на церемонії прощання.

Нагадуємо, що після 24 лютого Софія Михайлівна продовжувала перебувати в Україні, і за офіційною версією, взагалі не покидала її території. Втім, виникали чутки, що насправді співачка рушила до Італії, де навіть встигла придбати собі маєток та переписати його на Руслана.

Обидва, тим не менш, регулярно з’являлися на могилі Анатолія Євдокименко, а Лайма Вайкуле надавала інформацію про те, що Софія Михайлівна нібито евакуювалася до Львова.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?