Після розлучення Санта Дімопулос розповіла про бажання повернути чоловіка: кохання легко ніколи не проходить

Популярна українська співачка та спортсменка Санта Дімопулос вперше відповіла на питання своїх підписників на рахунок того, чи хоче вона повернути колишнього чоловіка.

Впродовж 11 років Санта Дімопулос демонструвала, наскільки щаслива та задоволена у шлюбі. Після розлучення з Андрієм Джеджулою, яке було вельми скандальним, красуня нарешті змогла досягнути повної гармонії у шлюбі з бізнесменом Кучеренком. Здавалося, що поруч з ним, і без того неймовірно вродлива Санта, розквітає на очах.

Підприємець жодним чином не обмежував свою кохану. Вона і співала, і танцювала, і займалася спортом, і блогерством. І звичайно, все це приносило їй доходи і робило її незалежною.

Останні 2 роки родина постійно жила за кордоном. Дімопулос виховує сина від першого шлюбу та дочку від другого. І підписники навіть не здогадувалися про те, що насправді пара вже готується до розлучення.

Після розлучення Санта Дімопулос розповіла про бажання повернути чоловіка

Санта Дімопулос повідомила, що розлучилася з другим чоловіком
Після розлучення Санта Дімопулос розповіла про бажання повернути чоловіка

Рішення розійтися зірка повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Також вона зізналася, що прекрасно відноситься до колишнього чоловіка, досі з ним спілкується, тобто між ними не розірваний зв’язок, і при цьому не назвала реальну причину розставання, заявивши, що ці стосунки просто так би мовити зжили себе.

Санта продовжує активно відповідати на запитання своїх підписників, і нещодавно якраз отримала запити на рахунок того, чи хоче вона повернути Кучеренка. Санта відповіла доволі жорстко, заявивши, що чоловік — не річ, щоб його повертати. А також заявила, що настала прослучатися, якби трималася за ці стосунки.

Після розлучення Санта Дімопулос розповіла про бажання повернути чоловіка

“Досить дивне питання. Логічно припустити, що якби хотіла, то ми б і не розходилися. Ну і не річ чоловік, щоб його повертати”, — відповіла артистка.

Нагадуємо, що останні декілька місяців Санта Дімопулос провела в Україні, і саме тоді аудиторія тільки-но почала здогадуватися, що можливо у пари не все в порядку. Але як з’ясувалося пізніше, це було не ознакою, а наслідком розставання.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?