“Слава Богу все стабільно”: дружина Олександра Усика зацілувала його після перемоги над Тайсоном Ф’юрі

Дружина відомого на весь світ боксера Олександра Усика замилувала шанувальників власною нагородою для чоловіка. Що жінка презентувала коханому?

Вчорашній вечір приніс Україні чергову перемогу. Відомий боксер Олександр Усик виборов звання абсолютного чемпіона світу. Перемігши надважкого суперника Тайсона Ф’юрі, у руках спортсмена опинилися цілих чотири титули та звання абсолютного чемпіона у надважкому дивізіоні.

За боксером спостерігала та вболівала вся країна. Проте, найважливішою шанувальницею для нього була і буде його кохана дружина – Катерина Усик. Жінка завжди поряд з чоловіком та незмінно підтримує його.

Дружина Олександра Усика відреагувала на перемогу чоловіка
Дружина Олександра Усика відреагувала на перемогу чоловіка

Після перемоги, Катерина поділилася дуже емоційним моментом. У своєму Instagram, жінка виклала спільні фото, зроблені відразу після бою. Окрім поясу, титулу та поваги всього світу, чоловік отримав особистий подарунок від коханої – палкий поцілунок.

“Дякую Всім за підтримку, за віру в Нас! Це дуже важливо! Кожен день доводити, що українці – це сильні і вільні люди! Разом ми Сила! Увесь Світ це бачить! Слава Українському народу!Слава Всім хто захищає!”, – написала жінка.

Цікаво, що поцілунки та теплі обійми дружини, вже стали певним ритуалом для пари. Такі чуттєві фото жінка робить не перший раз. У своїх сторіс, Катерина виклала колаж зі знімків зроблених протягом декількох років. Всі вони схожі – переможець та його головна нагорода.

“Слава Богу все стабільно”, – підписала фото Катерина.

Дружина Олександра Усика відреагувала на перемогу чоловіка
Дружина Олександра Усика відреагувала на перемогу чоловіка

Нагадаємо, Катерина та Олександр у шлюбі вже 14 років. Пара виховує чотирьох спільних дітей, старшій донечці вже 14, а молодшій народилася у січні цього року. Багатодітна родина не збирається зупинятися на досягнутому. Раніше чоловік говорив, що хоче велику родину та ще п’ятьох дітей.

Схожі статті

Каре та короткий кудлатий чубок: Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – захотіла стати Самантою Джонс

Співачка та блогер Даша Астаф'єва несподівано змінила зачіску. Як виглядає найнепередбачуваніша зірка в українському шоубізі зараз. Що наштовхнуло її на кардинальну зміну іміджу?