Ірина Білик вперше після розлучення з Ахмадовим розповіла про нового коханого у її житті: “Він дуже відомий”

Ірина Білик вперше за багато років знову заговорила про коханого чоловіка в своєму житті і зізналася, хто він, звідки, і які зараз між ними стосунки.

Популярна українська співачка Ірина Білик декілька років тому повідомила про чергове розлучення у своєму житті. Після пандемії, її шлюбне життя з Асланом Ахмадовим серйозно змінилося, і в невдовзі пара прийняла рішення про розлучення.

Артистка потішила своїх фанатів зізнанням про те, що ні про що не шкодує, і не страждає. Ба більше, зірка заявила, що розраховує ще раз вийти заміж, і має великі надії на своє особисте життя в майбутньому.

Шанувальники були раді це почути не тільки тому що хвилюється за свою улюблену співачку, але й тому, що можуть розраховувати на нові композиції, адже натхнення часом просто так не приходить.

Ірина Білик розповіла про нове кохання у своєму житті

Колишній чоловік Білик фотограф Аслан Ахмадов знайшов нову музу
Ірина Білик розповіла про нове кохання у своєму житті

І ось Ірина Білик як справжня творча натура нещодавно заявила про те, що знову закохалася. Так, в новому інтерв’ю для музичного каналу М1 Ірина Білик розповіла, що має почуття до іншого чоловіка, до того ж відомого.

Але при цьому вона зізналася, що вони не знаходяться в стосунках, і вона взагалі ще не зізнавалася йому в коханні. Артистка розраховує, що чоловік сам відчує симпатію співачки і зв’яжеться з нею.

“Серце моє ніколи не буває вільне. Мені подобається один чоловік, але його ім’я я не можу вам назвати. Він дуже відомий. Якщо я скажу, з якої він сфери, ви одразу здогадаєтеся. Тому я дуже цього не хочу”, – розповіла співачка.

Нагадуємо, що останні декілька років Ірину Білик насправді підозрювали у романі з Дмитром Коляденком, з яким вона проводить дуже багато часу. До того ж телеведуча є її колишнім чоловіком. Але нещодавно він давав на цей рахунок коментар, і заявив, що попри близькість з артисткою, ніякої фізичної складової в цьому немає.

Тобто фактично, між ними платонічні любов, міцна дружба, але не роман. Хоча цілком імовірно, що Ірина Білик могла мати на увазі і його, адже натякнула, що усі одразу ж здогадаються, про кого йде мова.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?