Весілля Каменських в київському лісі було не першим в її житті: за кого зірка вийшла заміж багато років тому

Весілля Насті Каменських та Потапа в київському лісі свого часу було подією року, і наробила чимало галасу як в мережі, так і на телебаченні. Але для співачки це було не вперше.

Тривалий час Настя Каменських приховувала правду про своє особисте життя. Поки її підозрювали у романі з продюсером, вона, хоча і спростовувала будь-які плітки на свій рахунок, але приховувала істину. І все вийшло назовні лише через 10 років після фактичних подій.

Весілля Насті Каменських в київському лісі було не першим в її житті

Весілля Насті Каменських в київському лісі було не першим в її житті

Так, віддані фанати пам’ятають, як Ірина Горова запевняла, що Потап ніколи їй не зраджував, і взагалі являється навірнішою людиною. Безумовно, продюсерка перш за все переживала за свою родину та бізнес. Репутаційні втрати могли нанести серйозні збитки.

Тоді публіка що не знала, що Олексій вже давно не проживає вдома, і будує власне життя. Через 2 роки після розставання з чоловіком Ірина Горова повідомила, що вони прийняли рішення розлучитися офіційно. Інша жінка як причина вказана не була. І поки фанати насолоджувалися останніми хітами Насті Каменських та Потап, які планували розірвати контракт дуету, зірки тим часом побралися в Лас-Вегасі.

Таємне перше весілля Насті Каменських відбулося в Сполучених Штатах Америки у колі найближчих людей, без жодного пафосу, музикантів, розкішної весільної сукні.

Зіграти весілля з розмахом молодята наважаться лише через 5 років у київському лісі, зробивши із події справжню піар-компанію. Після цього Потап та Настя Каменських повернувся з дуетом, але як вже сольні виконавці, а також будуть розповідати світу про те, як їм вдавалося роками приховувати свої почуття.

Весілля Олексія Потапенка та Насті Каменських

Зокрема, з’ясувалося, що Потап усвідомив свою любов до Насті Каменських, коли вона хотіла його покинути. Мовляв, до цього в нього не було розуміння, наскільки він прив’язаний до неї.

Ще пізніше співачка пояснила, що весілля у лісі вони влаштували як річницю, і нібито в них з’явилася традиція, робити так кожного року. Тож імовірність того, що воно було і не другим весіллям дуже висока.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?