31-річна Христина Соловій зізналася, хто її новий коханий, заради якого вона легко відмовилася від Жадана

Співачка Христина Соловій не хоче показувати нового обранця на публіку, проте наважилася розповісти про його професію. Тож, хто цей загадковий незнайомець, який затьмарив Сергія Жадана?

Відома не тільки своїм талантом, а й вражаючою кількістю скандалів Христина Соловій не так давно підтвердила плітки про роман з відомим письменником, поетом та музикантом Сергієм Жаданом. Крім того, жінка розповіла про їх розтавання, чим неабияк здивувала шанувальників. Вона не соромиться свого рішення, адже саме вона стала ініціаторкою завершення стосунків, бо закохалася в іншого. Хто ж став тим чоловіком, який зміг “вкрасти” кохану у фронтмена? Про це, Христина розповіла на програмі “33 запитання від Люкс ФМ“.

Й хоча, співачка не хоче розголошувати подробиць, вона зазначила, що обранець старший за неї на 11 років. Його ім’я вона не називає, чи то через його діяльність, адже він військовий, чи то через приказку “щастя любить тишу”. В будь-якому разі, поки вона мовчатиме.

“Я нічого вам не розкажу. Він військовослужбовець”, – наголосила Соловій.

Христина Соловій розповіла, чим займається її новий обранець
Христина Соловій розповіла, чим займається її новий обранець

Судячи з планів жінки заводити родину після 35, шанувальники чекатимуть на новини від неї, ще цілих 4 роки. Цікаво, що раніше, Соловій не проти була знайомити кавалерів з мамою. Але цього разу робити це не стала. За словами жінки, мати просто втомилася від її залицяльників, тож сама відмовляється від таких зустрічей. Й хоча мама підтримує з ексами доньки теплі стосунки, розуміє, що на всіх її не вистачить, тож забороняє Христині тягнути чоловіків до батьківського додому.

“Вона сказала, що більше не хоче знайомитись, поки я не вийду заміж. Але знайомила з усіма, і в неї, до речі, з усіма дуже хороші стосунки”, – поділилася Христина.

Христина Соловій розповіла, чим займається її новий обранець
Христина Соловій розповіла, чим займається її новий обранець

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?