Від Тіни Кароль “втік” мікрофон, а Пивоваров залишив фанатці “сувенір”: неймовірні курйози українських зірок

Всі ми люди та можемо помилятися, особливо, коли поринаємо у заняття з головою. Зірки не виняток й на їх концертах бувають незграбні ситуації. Що ставалося з Тіною Кароль та іншими артистами?

Тіна Кароль та мікрофон-втікач

Під час одного з концертів популярної поп-виконавиці навіть техніка захотіла побути в ролі глядача. Мікрофон співачки випав зі стійки, коли та виконувала свій хіт “Вільна” та впав прямісінько до глядацького залу.

Кароль розповіла, які курйози траплялися на її концертах
Кароль розповіла, які курйози траплялися на її концертах

Проте, шанувальники були проти такого “фаната”, бо самі хотіли дослухати пісню. Тож, глядачі люб’язно повернули мікрофон артистці й концерт продовжився. Більше техніка “бунтувати” не наважувалася.

Артем Пивоваров і барабанна паличка

Співак популярний не тільки через свій голос. Його концерти в першу чергу цінуються за атмосферу, адже на них виконавець викладається на повну. Щобільше, одного разу, співак так витанцьовував, що пошкодив ногу та певний час гастролював у гіпсі.

Артем Пивоваров розповів, які курйози траплялися на його концертах
Артем Пивоваров розповів, які курйози траплялися на його концертах

Проте, це не зупинило Артема, він і далі робить справжнє шоу. Одного разу, дісталося навіть шанувальниці зірки. Пивоваров вирішив “погратися” з барабанними паличками та запустив одну з них в зал. Її обличчям впіймала одна з глядачок, що призвело до того, що дівчина зламала ніс. Співак вибачився перед постраждалою, а дівчина жартома відповіла, що концерт того вартував.

Вєрка Сердючка та літаюча туфля

Запалює енергією на своїх концертах і Андрій Данилко. Його образ Вєрки Сердючки полюбився і в Україні, і за її межами. Тож не дивно, що його запросили виступити на фіналі Євробачення-2023. Саме там і стався казус.

Андрій Данилко розповів, які курйози траплялися на його концертах
Андрій Данилко розповів, які курйози траплялися на його концертах

Артист так захопився танцем під композицію “Dancing Lasha Tumbai”, що й не помітив, як з його ноги злетіла туфля. Вона полетіла прямо у натовп шанувальників, тож один з них повернувся додому з трофеєм.

Схожі статті

Спадкоємець Наталії Сумської пішов дорогою батьків: де зараз і чим займається єдиний син зірки Хостікоєв?

Легендарна українська акторка Наталія Сумська веде закритий образ життя та зайвий раз намагається не розповідати журналістам про своїх дітей. Однак її син став також публічною людиною. Де він зараз?