Колишня Олександра Пономарьова розповіла про його цивільну дружину: ховає кохану за високим парканом

Відомий співак Олександр Пономарьов багато років приховує правду про особисте життя після численних новин про його шлюбу та романи. Однак, Вікторія Мартинюк розповіла про його цивільну дружину.

Олександр Пономарьов не з чуток знає, що розлучення в шоу-бізнесі може перерости у справжній скандал, і це крок, який необхідно робити дуже обережно. Коли зірка розходився з Оленою Миколаївною Мозговою, вони неодноразово намагалися гальмувати цей процес, і вирішити в це полюбовно.

Вікторія Мартинюк розповіла про цивільну дружину Олександра Пономарьова

Пономарьов розповів про особисте життя
Вікторія Мартинюк розповіла про цивільну дружину Олександра Пономарьова

Зокрема, Мозгова заявила, що вона просто покохала іншого і не бачила сенсу продовжувати стосунки з чоловіком. Мовляв, ніякої фізичної зради не було. І лише через 20 років Олександр заявив, що насправді Мозгова все ж таки пішла на адюльтер. Після чого отримав зустріч на звинувачення у тому, що в його житті було забагато жінок та романів.

Вікторія Мартинюк свого часу також звинувачувала колишнього чоловіка у зрадах. Але у екс-пари є спільний син Олександр, заради якого обидва підтримують хороший зв’язок. Зокрема, Вікторія давала ексклюзивний коментар, в якому про говорилося про цивільну дружину свого колишнього.

Дана зізнання прозвучало вельми натурально, адже жінка розповідала про те, як виховує сина. І у своєму зізнання також пригадала, що намагається зробити внесок у стосунки сина з його мачухою, і привчає його до того, що цю жінку необхідно поважати та прислухатися до неї.

Це було вперше, коли в мережі згадали про таємничу співмешканку Олександра Пономарьова. Вже пізніше про неї пригадували ще раз. Однак, її особистість залишається тотальною таємницею: рід діяльності, національність, вік, зовнішність, — усе це покрито завісою абсолютної секретності.

Деякі вважають, що така таємничість зумовлена тим, що ця жінка — фігура відома. Наприклад, Марію Яремчук підозрюють у тому, що вона стала дружиною Олександра Пономарьова. Варто відмітити, що днями співачка народила малюка, і також немає жодної інформації про те, від кого.

Олександр Пономарьов не світиться зі своєю обраницею ні на заходах, ні на вулицях, ні в гостях у зіркових друзів.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?