Рідний племінник Ольги Сумської В’ячеслав Хостікоєв показав свою обраницю: приховував кохану цілих 12 років

Відомий актор В'ячеслав Хостікоєв розповів про романтичні почуття до своєї колеги. Виявляється, пара разом вже довгих 12 років. Чому закохані приховували стосунки?

Відомий український актор В’ячеслав Хостікоєв перейняв талант від своїх відомих батьків. Чоловік вирішив піти стопами родичів та не помилився, адже зараз має чималу кількість ролей у театрі, його запрошують у кіно та просять виконати дубляжі закордонних фільмів. Проте, що відбувається у В’ячеслава на особистому фронті? Інформацією він поділився з проєктом “ЖВЛ представляє”.

Артист зізнався, що давно має обраницю. Нею виявилася колега В’ячеслава Анастасія Рула. Жінка, як і Хостікоєв, працює у театрі Івана Франка. Чоловік неймовірно щасливий та вирішив поділитися своєю історією кохання. Й хоча офіційно пара не одружена, актор вважає обраницю своєю дружиною.

“Мені достатньо того, що ця людина зі мною. Але якщо для неї важливо це, то ми хоч завтра розпишемося з нею”, – зізнався чоловік.

В'ячеслав Хостікоєв показав свою обраницю
В’ячеслав Хостікоєв показав свою обраницю

За словами артиста, вони проживають під одним дахом вже 6-7 років, а їх стосунки почалися близько 12 років тому. Познайомилася пара ще у студентські роки. На першому курсі студенти мали поставити етюд у парах. Й хоча Анастасія не бажала грати з В’ячеславом, він обрав саме її. Попри те, що етюд вийшов посередній, пара почала спілкуватися, а надалі, їх стосунки перетворилися з дружніх на романтичні.

 “Я прокидаюся з усмішкою, тому що вона поряд”, – розповідає В’ячеслав.

В'ячеслав Хостікоєв показав свою обраницю
В’ячеслав Хостікоєв показав свою обраницю

Не обійшлося без любовних невдач. Був час, коли пара розбіглася. Проте, чоловік зрозумів, що щиро кохає дівчину та не зможе дити без неї. Тому, після того, як вони помирилися, В’ячеслав більше ні в якому випадку не відпустить обраницю.

Схожі статті

“Життя, як зебра”: обережно, Джейсон Стейтем, Тіна Кароль йде за статусом королеви пацанських цитат

Яким ви сприймаєте своє життя? Яскравим чи чорно-білим? Якимось об'єктом чи абстракцією? 39-річна Тіна Кароль розповіла та навіть продемонструвала, яким бачить власний життєвий шлях.