Куди зникла колишня дружина Святослава Вакарчука: колись була для нього всім, а тепер не подає голосу

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук провів разом з колишньою дружиною Лялею Фонарьовою більше 20 років, і подарував світу безліч хітів, які присвятив їй.

Здавалося, що цих двох не може розлучити абсолютно нічого. Святослав Вакарчук до безтями був закоханий у свою обраницю, яка стала його музею. Подейкували, що заради свого коханого багата та здібна красуня прийняла рішення знаходитися повністю в його тіні, і допомагати йому не публічно.

Святослав Вакарчук розповів, куди зникла його колишня дружина

 Святослав Вакарчук розповів, куди зникла його колишня дружина

Навколо їхнього роману також ходила неймовірна кількість чуток. Наприклад, що нібито жінка покинула свого чоловіка заради Святослава. Разом вони виховували дочку від попередніх стосунків Фонарьової, але ніколи не розповідали пресі, як насправді склалося їхня сім’я.

Відомо, що своїй падчерці Святослав Вакарчук дав неймовірну освіту, і свого часу вона поїхала її отримувати до Великобританії. Близько восьми років тому ходили чутки про те, що Вакарчук нарешті вирішив офіційно взяти у дружини свою обраницю. Інші говорили, що пара побралася давно. Який насправді в них був формат стосунків досі залишається загадкою.

Однак, про розлучення Святослава та Лялі стало відомо 3 роки тому. Спочатку піарниця повідомила про те, що музикант та його дружина більше не разом, а через 2 місяці також заявила, що у Вакарчука народився первісток Іван. Тоді все стало на свої місця, і публіка зрозуміла, що у виконавця з’явилася нова кохана, яка змогла подарувати йому дитину.

В мережі ж поповзли чутки про те, що колишня дружина Святослава настільки погано сприймала новини про все, що відбувається, що нібито навіть потрапила до лікарні. Так само Святослава навіть засудили його колеги з шоу-бізнесу, заявивши, що його екс-дружина дуже багато для нього зробила, і багато чим пожертвувала, в результаті залишилася покинутою.

Нині невідомо, де знаходиться Ляля. Вона веде не публічний образ життя, не давала жодних коментарів з моменту її розлучення зі Святославом і не реагувала на жодні чутки.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?