Спадкоємець однієї з найбагатших родин США: стало відомо, з ким зустрічається 22-річна онучка Ротару

Онучка Софії Ротару показала нового нареченого. До цього Соня збиралася заміж за айтішника-мільйонера з України Дениса Жаданова, який на 13 років старший.

22-річна онука Софії Ротару вже давно переїхала з України до США. Там спадкоємиця зіркової родини здобуває освіту дизайнера, а у вільний час підробляє моделлю. Знаменита бабуся та батьки забезпечили їй розкішне життя – Соня винаймає величезну квартиру в Нью-Йорку, а також постійно подорожує світом. У її мікроблозі можна зустріти фото з найдорожчих курортів, а також знімки з різних вечірок.

Стало відомо, з ким зустрічається 22-річна внучка Софії Ротару
Стало відомо, з ким зустрічається 22-річна внучка Софії Ротару

Так, напередодні 22-річна Соня Євдокименко оприлюднила знімок, на якому позувала в обійм із загадковим молодим чоловіком, який, судячи з коментаря, є її любов’ю.

22-річна онука Софії Ротару вперше показала свого нового бойфренда
22-річна онука Софії Ротару вперше показала свого нового бойфренда

У Мережі з’ясували, хто цей чоловік. В одному з ТГ-каналів з’явилася інформація, що це спадкоємець однієї з найбагатших сімей США – 27-річний Макс Лернер. Його дід Альфред Лернер – американський меценат та підприємець – у 1982 році заснував компанію MBNA Corporation. За останній рік статки родини, за даними Forbes, оцінюються в 1,2 млрд доларів.

Що ще відомо про нового коханого 22-річної Соні Євдокименко

Обранець онуки Ротару закінчив один із найкращих університетів США за спеціальністю «Міжнародна справа». У студентські роки займався футболом. Після університету переїхав до Нью-Йорка, де, зважаючи на все, і познайомився з Софією.

Нагадаємо, що це не перший багатий чоловік у житті молодої моделі. До цього Соня Євдокименко майже два роки зустрічалася з молодим мільйонером українського походження Денисом Ждановим, який також був у списку Forbes як один із найуспішніших молодих IT-підприємців Європи.

Онучка Софії Ротару та Денис Жданов
Онучка Софії Ротару та Денис Жданов

У Мережі подейкували, що онука Ротару навіть збиралася заміж, однак у жовтні 2023 стало відомо, що пара розлучилася.  Оскільки Соня не афішує своє особисте життя, причина через яке вона скасувала заручини з перспективним мільярдером, назавжди залишиться загадкою.

Схожі статті

“Ми не заперечуємо”: рідний брат Марії Яремчук відреагував на чутки, що батько її дитини – Пономарьов

Дитина Марії Яремчук ще не встигла з'явитися на світ, як мережею поповзли чутки про її ймовірного батька. Брат співачки розставив всі крапки над "ї" та зізнався, чи дійсно це Олександр Пономарьов.