“Хочу бути утриманкою”: Христина Горняк пояснила, чому претендує на заміський будинок Володимира Остапчука

Хоча Христина Горняк та Володимир Остапчук були у шлюбі всього 2 роки, за цей невеликий час вони встигли побудувати спільний будинок, який тепер не можуть поділити.

Колишня дружина відомого українського шоумена Володимира Остапчука розповіла, як йдуть справи по розподілу їй шлюбного майна. Христина не приховує, що навколо їх заміського будинку розгорівся справжній скандал, адже телеведучий не хоче йти на контакт вирішувати це питання. Щобільше, зараз він мешкає там з новою обраницею Катериною Полтавською.

Горняк поділилася інформацією про заміський маєток подружжя для Люкс-FM. За її словами, Володимир не йде з нею на контакт, тож їм не вдасться домовитися про його розподіл. Судячи з того, що чоловік почав робити ремонт у будинку, він не збирається залишати його дружині.

“Так, цей будинок ми будували разом у шлюбі. І, на жаль, поки що у нас спір є навколо нього”, – розповідає жінка.

Христина Горняк розповіла, чому претендує на будинок Остапчука
Колишня дружина Остапчука Горняк розповіла, як шоумен ділить з нею майно

Христина запевняє, що має таке ж право на дім, як і екскоханий. Вони будували його у шлюбі й нотаріусиня вкладала такі ж гроші, як і Остапчук. Хоча, юридично, це не має значення, адже все майно набуте у шлюбі, автоматично стає спільною власністю подружжя.

“У нас був розділений бюджет, хто за що платить. Хто там в родині за що платить. Хоч я кажу, що я хочу бути утриманкою, але я завжди працювала і буду працювати”, – запевняє Горняк.

Христина Горняк розповіла, чому претендує на будинок Остапчука
Остапчук розійшовся з Христиною Горн

Нотаріусиня знає, що у будинку повним ходом йде ремонт. Вона не слідкує за подружжя Полтавської та Остапчука, проте небайдужі підписники постійно скидують їй їх сторіс в особисті. Тому, жінка в курсі всіх подій. Вона вражена вчинком колишнього, але відступатися від свого не намірена. Чому вона має дивитися, як хтось будує своє гніздечко за її кошти?

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?