Скільки насправді дітей у Наталії Могилевської: роками її вважали бездітною, але все виявилося інакше

Популярна українська співачка Наталія Могилевська багато років вважалася бездітною, адже не наважувалася народити. Однак, насправді все було зовсім інакше.

Вперше про бажання народити дитину Наталія Могилевська заговорила 20 років тому. І варто відмітити, що це почуття не взялося нізвідки. Можна сказати, що воно прокинулося в артистці після того, як в її життя увійшли дорогі їй люди.

Мова йде про трьох прекрасних дівчат, з якими Наталію звела доля. Адже інколи кохання приносить у наше життя не тільки романтичні моменти, але усвідомлення певних цінностей.

Наталія Могилевська розповіла про свій материнський досвід

Що їсть для щастя Наталя Могилевська
 Наталія Могилевська розповіла про свій материнський досвід

Коли зірка почала свої стосунки з бізнесменом Єгором Долініним, то стала мачухою трьом його дочкам від попередніх стосунків. З дівчатами вона поламала прекрасно, а молодшу полюбила настільки сильно, що щоночі вкладала її спати. Саме тоді виконавиця взялася за спроби народити ще раз.

Родина протрималася разом більше п’яти років. Не обходилося без криз та важких моментів, адже Наталія Могилевська на той момент була зайнята своєю кар’єрою, і звичайно не могла приділити стільки часу родині, скільки того хотів Єгор. Вони навіть неодноразово розходилися, але доля наче зводила їх знову.

Але згодом обидва зрозуміли, що все ж таки їхні шляхи мають розійтися. Саме тоді Наталії довелося ще й попрощатися зі своїми пасербицями, яких вона так полюбила.

Діти в неї з’явилися лише через 13 років після цієї події. Мова йде про двох дівчат Мішель та Софію, яких вона таємно удочерила. І напевно артистка би ніколи не розповіла про них, якби український блогер не помітив її в місті разом з маленькою Софією.

Наталія Могилевська
Наталія Наталія Могилевська розповіла про свій материнський досвід

Навіть зараз співачка не може наважитися показати свого коханого, хоча говорить про серйозність стосунків та закоханість в нього. Ба більше, цілком можливо, що в родині станеться ще поповнення, адже співачка говорила про бажання народити, і судячи з усього, воно не вщухло.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?