У Катерини Репяхової скоро з’явиться дочка, але не від Віктора Павліка – “Це круто, але до чого цей цирк”

Дружина Віктора Павлика нарвалася на критику у Мережі після того, як поділилася довгоочікуваною новиною. Чому підписники Репяхової розділили з нею радість і навіть почали відписуватись.

Четверта дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова останнім часом серйозно взялася за розвиток свого блогу у Instagram. Як справжня блогерка, молода жінка використовує всі методи, щоб привернути до себе увагу. Так, напередодні Репяхова вийшла в ефір і зі сльозами на очах повідомила, що її родина зараз переживає непростий період життя. У коментарі уточнювати нічого не стала, а пообіцяла розповісти про це згодом.

Дружина Віктора Павліка розплакалася і пожалілася на тяжкі часи в сім'ї
Дружина Віктора Павліка розплакалася і пожалілася на тяжкі часи в сім’ї
Дружина Віктора Павліка розплакалася і пожалілася на тяжкі часи в сім'ї
Дружина Віктора Павліка розплакалася і пожалілася на тяжкі часи в сім’ї

Весь день шанувальники Каті чекали від неї подробиць, багато хто навіть почав переживати, проте блогерка не поспішала ділитися подробицями, а вирішила просто трохи розповісти про себе підписникам, які знову прибули – хто вона, про що її блог, засвітила фото зі знаменитим чоловіком, а потім оприлюднила ролик, де повідомила, що незабаром стане мамою дівчинки Щоправда, поки що лише хрещеною. Проте замість привітань на Репяхову несподівано обрушилася критика.

Що обурило підписників? Справа в тому, що багатьом користувачам Мережі не сподобалося, що Катя та її подруга-блогерка вдаються до маніпулятивних прийомів для залучення нових чітачів. Майже добу тримали інтригу – були сльози, обіцянки гучних зізнань, а потім з’явилося заготовлене відео. Результат – багато шанувальників просто відписалися зі сторінки друшини Павліка.

“Все добре, окрім соплів та ридань на камеру, коли вже блогери зрозуміють, що це бэээе і перестануть це викладати!”, “Це круто, але до чого цей цирк”, “Сама по собі подія – стати кресною, радісна та відповідальна. Але! дивна, як на мене, ситуація, коли ще не народилася дитина вже про це говорити як про подію, що сталася”, “Хайп! Хайп! Хайп! На чужій дитині?”, “Прогрів… і хайп… відписка”, “Щоб охопів було більше… ну таке..два дні це переминали”, “Господи оце блін новіїна, похапилась, фу дурепа відписка.” , “Хайп на хайпові (заради лайків і коментарів, народ! коли щось таємно залишитись при собі?”,-
писали у коментарях.

А що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?