Потап любить не тільки свою дружину Настю Каменських і вже давно цього не приховує: “Постійно переписуються”

Колишня дружина відомого українського продюсера та репера Потапа Ірина Горова вперше за довгий час прокоментувала ситуацію в сім'ї. Усі деталі.

Як відомо, офіційно Потап та Ірина Горова розлучилися 10 років тому. Фактичне розставання настало набагато раніше, але родина не виносила цього на публіку, щоб захистити сина та бізнес. Мабуть, сім’я могла ще довго це приховувати. Однак деякі речі важко сховати.

Зокрема вже тоді папараці змогли спіймати Настю Каменських та Потапа на відпочинку, коли вони обіймалися цілувалися. Виконавці не змогли надати пояснення цьому, а тому просто проігнорували. У той самий період Ірина запевняла, що її благовірний взагалі не здатний на зраду, і вона впевнена в його вірності.

Ірина Горова розповіла про стосунки Потапа з сім’єю

Після 2022-го їхні стосунки помітно охололи. Ірина Горова взагалі припинила щось коментувати на рахунок свого колишнього чоловіка, і у зв’язку з тим, що їхня співпраця була розірвана, бізнес більше не являвся спільним, вона гордо та гучно заявила про те, що окрім Андрія їх більше нічого не об’єднує.

І раптом публіка помітила, наскільки Горова припинила бути зацікавленою у тому, щоб допомагати колишньому зберігати свою репутацію і поповзли чутки навіть про те, що і з сином зіркового батька не складається.

Однак, Андрій вже дав коментар на цей рахунок і заявив, що з татом він спілкується як і раніше. Нещодавно і Горова отримала на цей рахунок питання на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram і відповіла на нього публічно.

Ірина Горова розповіла про ситуацію в родині

“Він приймає участь у вихованні Андрія. Вони постійно переписуються, постійно зізвонюються. Андрій часто приїжджає як тільки може на канікули до свого батька. Вони разом грають в баскетбол. І я вам скажу так, що Олексій — дуже класний батько”

Варто відзначити, що про свою любов до сина Олексій говорить завжди і повсюди. Так само він часто публікує у своєму блозі спільні фотографії з Андрієм, і також демонструє свої батьківські навички.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?