Дорослий онук Софії Ротару показав немовля: легендарна співачка стала прабабусею? Що відомо на цю хвилину

Онук Софії Ротару 30-річний Анатолій Євдокименко, який у 2023 році все ж таки зміг виїхати за кордон, опублікував фотографію із зображенням немовляти.

Останнім часом легендарна співачка Софія Ротару перестала виходити на зв’язок. Лише іноді у “сториз” знаменитості з’являються реакції на ті чи інші події в Україні, а також вітання з державними святами чи днями народження близьких родичів. Так, 23 березня Софія Михайлівна привітала свого онука Анатолія Євдокименка із 30-річчям. Співачка опублікувала його чорно-білий портрет і коротко написала:  “Happy birthday”.

Софія Ротару після тривалої перерви показала свого єдиного онука

У публікації артистка зробила посилання на сторінку онука SHMN.

Після цього шанувальники стали уважно спостерігати за профілем Анатолія в Instagram. На відміну від своєї знаменитої бабусі, чоловік все ж іноді з’являється у Мережі та публікує “сториз”. На одному зі знімків, опублікованому напередодні, Євдокименко показав чорно-білу фотографію немовляти.

Дорослий онук Софії Ротару показав фото з немовлям
Дорослий онук Софії Ротару показав фото з немовлям

Невже Ротару стала бабусею, подумали читачі, але все виявилося набагато прозаїчніше. Справа в тому, що Анатолій цього дня відвідав виставку сучасного мистецтва і кілька робіт, ймовірно, вирішив показати своїм підписникам, серед яких і була фотографія з немовлям. Ось ще кілька кадрів із профілю онука Ротару.

Анатолій Євдокименко показав фото
Анатолій Євдокименко показав фото
Анатолій Євдокименко показав фото
Анатолій Євдокименко показав фото

Нагадаємо, що навесні 2022 року Анатолія Євдокименка разом із батьком Русланом Євдокименком затримали на українсько-молдавському кордоні. Син та онук Ротару з групою чоловіків намагалися незаконно залишити країну.

Сін та онук Софії Ротару під час затримання під час незаконного перетину кордону України
Сін та онук Софії Ротару під час затримання під час незаконного перетину кордону України

Тоді обох повернули назад, але 2023 році стало відомо, що Анатолій таки виїхав за межі України. Подейкували, що не обійшлося без допомоги знаменитої бабусі. Наразі онук Ротару живе в Європі, де намагається будувати музичну кар’єру під псевдонімом SHMN. Однак поки що без успіху.

Анатолій Євдокименко
Анатолій Євдокименко

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?