49-річний Святослав Вакарчук вперше розповів про двох маленьких дітей від Євгенії Яцути: “Привід пишатися”

Популярний український музикант Святослав Вакарчук дав ексклюзивний коментар на рахунок своїх дітей вперше за багато місяців. Чим поділився співак?

Дуже довго Святослав Вакарчук не наважувався на народження первістка. Всю свою молодість він прожив разом з обраницею, яка виховувала дитину від попередніх стосунків, і ніколи не говорив публічно про те, чи хотів би мати спадкоємця. В якийсь момент воно ти навіть звикла до думки про те, що Вакарчук так і не стане татом.

Як раптом в мережі прогриміла новина про поповнення в сім’ї артиста. Виявляється, відома продюсерка народила співаку сина, який отримав ім’я Іван. Та хлопчика назвали на честь його дідуся.

Святослав Вакарчук розповів про свого батька та маленьких дітей

Святослав Вакарчук розповів про дітей від нової дружини
Святослав Вакарчук розповів про свого батька та маленьких дітей

Вже згодом у житті зірки з’явилася ще дочка. Дівчинка отримала ім’я Соломія. Зараз дітлахи ростуть разом із сестрою Софією, яка народилася у Євгенії Яцути від інших стосунків.

Тим часом Святослава Вакарчука постійно немає вдома, адже він зайнятий каструлями, благодійністю, інформаційну боротьбу і тощо. У своєму ексклюзивному коментарі музикант якось говорив, що дуже хоче проводити час зі своїми дітьми, але зараз йому доводиться розтавляти пріоритети. Якщо він хоче, аби його дітлахи росли у хороші щасливі країні, йому доводиться ставити її на перше місце.

Але нещодавно зірка також розповів про свого легендарного батька, який зробив великий внесок у розвиток України свого часу. Так, на його честь назвали вулицю, і у зв’язку з цим Святослав Вакарчук зробив публікацію на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, в якій заявив, що дуже почається своїм батьком, і так само хоча колись пишатися своїми дітьми.

Нагадуємо, досі невідомо, чи одружився Святослав Вакарчук зі своєю новою обраницею, хоча так само не було відомо, чи був він офіційно розписаний з колишньою дружиною. Де зараз Євгенія Яцута та її діти достеменно невідомо. Жінка не дає жодних інтерв’ю чи коментарів, і не активна в соцмережах.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?