Монатік, Зібров та Пономарьов: Білик зібрала навколо себе всіх чоловіків – єдина квітка в оточенні красенів

Співачка Ірина Білик побувала на грандіозному концерті, присвяченому ювілею національного ансамблю танцю України імені Павла Вірського, де зібрався весь бомонд шоубізу.

Напередодні у Палаці України у Києві відбувся грандіозний концерт, присвячений ювілею легендарного ансамблю народного танцю імені Павла Вірського. На заході зібрався весь бомонд українського шоубізнесу – артисти, продюсери, актори та багато інших. Цього дня на сцену вперше за довгий час вийшла Олена Мозгова. Привітати керівника ансамблю Мирослава Вантуха прийшли також Павло Зібров, Олександр Пономарьов, Дмитро Монатік та багато інших.

Світлинами, які були зроблені в коридорах Палацу Україна, поділилася у своїх соцмережах Народна артистка України Ірина Білик. Зірка сфотографувалася майже з усіма красенями українського шоубізу.

На першому фото Білик у неймовірно красивій напівпрозорій сукні, повністю розшитій трояндами, доповненій оригінальним головним убором із квітами, позувала в обіймах Олександра Пономарьова. На другому знімку співачка вже стоїть у коридорі з Дмитром Монатіком.

Ірина Білик засвітилася у компанії знаменитих українських красенів
Ірина Білик засвітилася у компанії знаменитих українських красенів

Третій знімок у компанії свого давнього друга співака Павла Зіброва, та й насамкінець співачка з’явилася разом із солістом українського інді-поп гурту KADNAY ефектним красенем Дмитром Каднаєм.

Ірина Білик засвітилася у компанії знаменитих українських красенів
Ірина Білик засвітилася у компанії знаменитих українських красенів

У коментарях Ірина подякувала організаторам концерту за можливість привітати та виступити на грандіозному заході.

“Це було дуже трошки мега шоу, дякую”, – написала Ірина.

Нагадаємо, що напередодні Ірина Білик несподівано зізналася, що відчуває почуття до якогось загадкового чоловіка. Його особистість розкривати артистка відмовилася, зазначивши, що він дуже відомий в Україні. Білик навіть відмовилася натякнути з якоїсь вогнища сфери діяльності.

Ірина Білик розповіла про нове кохання у своєму житті
Ірина Білик розповіла про нове кохання у своєму житті

“Якщо я скажу, з якої він сфери, ви одразу здогадаєтеся. Тому я дуже цього не хочу”, – заінтригувала Ірина.

Нагадаємо, що співачка була одружена п’ять разів. Деякі шлюби були цивільні, деякі офіційні. Найяскравіші стосунки були у співачки із танцюристом Дмитром Коляденком. Щоправда, тривали вони лише три роки.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?