Лілія Подкопаєва повернулася в Україну і назвала причину: спочатку відмовилася від Лорак, а тепер і від США?

Знаменита українська гімнастка Лілія Подкопаєва, яка багато років проживала в Сполучених Штатах Америки, повернулася до України та назвала причину.

Свого часу Лілія Подкопаєва стала черговим символом незалежності України, адже представила свою батьківщину на змаганнях, здобула звання чемпіона і зробила для країни ім’я у світі спорту. Неодноразово зірка згодом згадувала, як їй приписували ці заслуги повсюди, адже саме тоді про Україну заговорили в усьому світі, і сталося це незабаром після здобуття незалежності.

Останні 10 років Лілія Подкопаєва проживала в Сполучених Штатах Америки зі своїм новим чоловіком та дітьми. Зокрема, нещодавно вона розповіла про свого старшого сина, якого установила, про його вступ до університету та останні успіхи. Спадкоємцем Лілія пишається, і свою сім’ю дуже любить, про що постійно говорить на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Лілія Подкопаєва повернулася в Україну та розповіла чому

Лілія Подкопаєва розповіла про стосунки з кумою Ані Лорак
Лілія Подкопаєва повернулася в Україну та розповіла чому

Але є рідні та близькі люди від яких їй довелося відмовитися. Наприклад, Ані Лорак, яка стала кумою спортсменки, сильно її розчарувала, в результаті чого жінки просто припинила спілкуватися, хоча як такого конфлікту між ними не було.

2022-го, коли уся країна чекала на голос Кароліни, Лілія також очікувала, що її кума нарешті заговорить про свою позицію, але натомість їхні взаємини зійшли нанівець.

Лілія як ніколи стала близькою з українцями, постійно говорить про Батьківщину і намагається навіть її відвідувати. Як наприклад, нещодавно вона з’явилася в Києві і назвала причину свого приїзду.

Лілія Подкопаєва повернулася в Україну

У Лілії уже заздалегідь були розписані плани. Зокрема, спочатку вона зустрілася з президентом Національного Олімпійського Комітету України. Разом вони обговорили питання підготовки українських спортсменів до майбутньої Олімпіади в Парижі.

Також Подкопаєва встигла завітати на концерт з нагоди ювілею Народного артиста України Мирослава Віртуха, де зібралося чимало зірок.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?