Лілія Подкопаєва повернулася в Україну і назвала причину: спочатку відмовилася від Лорак, а тепер і від США?

Знаменита українська гімнастка Лілія Подкопаєва, яка багато років проживала в Сполучених Штатах Америки, повернулася до України та назвала причину.

Свого часу Лілія Подкопаєва стала черговим символом незалежності України, адже представила свою батьківщину на змаганнях, здобула звання чемпіона і зробила для країни ім’я у світі спорту. Неодноразово зірка згодом згадувала, як їй приписували ці заслуги повсюди, адже саме тоді про Україну заговорили в усьому світі, і сталося це незабаром після здобуття незалежності.

Останні 10 років Лілія Подкопаєва проживала в Сполучених Штатах Америки зі своїм новим чоловіком та дітьми. Зокрема, нещодавно вона розповіла про свого старшого сина, якого установила, про його вступ до університету та останні успіхи. Спадкоємцем Лілія пишається, і свою сім’ю дуже любить, про що постійно говорить на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Лілія Подкопаєва повернулася в Україну та розповіла чому

Лілія Подкопаєва розповіла про стосунки з кумою Ані Лорак
Лілія Подкопаєва повернулася в Україну та розповіла чому

Але є рідні та близькі люди від яких їй довелося відмовитися. Наприклад, Ані Лорак, яка стала кумою спортсменки, сильно її розчарувала, в результаті чого жінки просто припинила спілкуватися, хоча як такого конфлікту між ними не було.

2022-го, коли уся країна чекала на голос Кароліни, Лілія також очікувала, що її кума нарешті заговорить про свою позицію, але натомість їхні взаємини зійшли нанівець.

Лілія як ніколи стала близькою з українцями, постійно говорить про Батьківщину і намагається навіть її відвідувати. Як наприклад, нещодавно вона з’явилася в Києві і назвала причину свого приїзду.

Лілія Подкопаєва повернулася в Україну

У Лілії уже заздалегідь були розписані плани. Зокрема, спочатку вона зустрілася з президентом Національного Олімпійського Комітету України. Разом вони обговорили питання підготовки українських спортсменів до майбутньої Олімпіади в Парижі.

Також Подкопаєва встигла завітати на концерт з нагоди ювілею Народного артиста України Мирослава Віртуха, де зібралося чимало зірок.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.