36 тисяч гривень за ексклюзивний кафтан: Кароль показала, як може виглядати жінка на мільйон у вишиванці

Це був відповідальний захід і Тіна Кароль обрала для нього найрозкішніше вбрання з усіх, що має в концертному гардеробі. Як виглядала сукня, вартістю кількох мінімальних зарплат?

Днями Тіна Кароль провела один із найграндіозніших гала-концертів у Києві, на якому були присутні всі найтитулованіші зірки українського шоу-бізнесу. Захід був присвячений подвійному ювілею – 85-річчю видатного культурного діяча, українського хореографа Мирослава Вантуха та 45-тю Національного ансамблю імені Павла Вірського. Цього вечора на одній сцені зібралися Ірина Білик, Павло Зібров, Дмитро Каднай, Філіп Коляденко, Наталія Могилевська, Злата Огневич, Оля Полякова, Олександр Пономарьов, Михайло Хома, MONATIK, VIRSKY, Ансамбль ЗСУ, Хор ім. Григорія Верьовки та інші.

Ведучою концерту була незрівнянна Тіна Кароль. На сцені співачка з’явилася у розкішній сукні-вишиванці червоного кольору від одного з найдорожчих дизайнерів в Україні, який спеціалізується на виготовленні виробів у національному стилі – Юлії Магдич. Вартість сукні від львівської майстрині на сьогоднішній день коливається від 25 до 150 тисяч гривень.

Вишиванки від Юлії Магдич
Вишиванки від Юлії Магдич

Кароль підібрала для себе лляний кафтан із вишитими рукавами із колекції “ЗОЛОТІ РУЖІ”. Адміністратори фан-акаунта, який веде підрахунок нарядів артистки, знайшли її сукню на сайті бренду і виявилося, що вона коштує майже 35,880 гривень. Виходить, щоб одного разу з’явиться на сцені у вишиванки від Магдич, співачка виклала майже 4,5 мінімальних зарплат встановлених на 2024 рік в Україні.

Тіна Кароль з'явилася на сцені у вишиванці вартістю в кілька мінімальних зарплат
Тіна Кароль з’явилася на сцені у вишиванці вартістю в кілька мінімальних зарплат

Зазначимо, що вишиванки від львівської дизайнерки Юлії Магдич неймовірно популярні серед українських артистів. Деякі вже мають цілі колекції. Великою прихильницею нарядів у національному стилі є актриса Ольга Сумська, телеведуча Катя Осадча. Декілька сукні є у Тіни Кароль. А нещодавно до них приєдналася співачка Наталія Могилевська, яка отримала білу сукню розшиту синіми нитками в подарунок.

Наталя Могилевська отримала дорогий подарунок від модного дизайнера
Наталя Могилевська отримала дорогий подарунок від модного дизайнера

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?