Їй було 16, йому 23: Тоня Матвієнко вперше наважилася розповісти про батька старшої дочки – довго мовчала

Співачка Тоня Матвієнко довго приховувала інформацію про батька своєї старшої доньки Уляни, яку народила у 17 років. То був перший серйозний роман дівчини.

Донька легендарної української співачки Ніни Матвієнко – Антоніна завжди дуже неохоче розповідала про батька своєї старшої доньки Уляни, але після смерті мами співачка вирішила відкрити завісу таємниці і вперше розповіла про чоловіка, який був першим її коханням і з яким вона збиралася прожити до кінця життя.

Тоня Матвієнко вперше наважилася розповісти про батька старшої дочки
Тоня Матвієнко вперше наважилася розповісти про батька старшої дочки

Так, в ефірі “Нашого Радіо” Тоня докладно розповіла історію, початок якої покладено далекого 1997 році. На той момент доньці легендарній артистці було лише 16 років. Їх познайомив однокласник. Чоловік, якому на той момент було 23 роки, став першим коханням юної Тоні. У 17 років дівчина завагітніла та вийшла заміж. Тоді вона думала, що цей шлюб буде єдиним і з цим чоловіком вона проживе до кінця своїх днів. Кохання було взаємним, а дитина бажаною.

Тоня Матвієнко вперше наважилася розповісти про батька старшої дочки
Тоня Матвієнко вперше наважилася розповісти про батька старшої дочки

“Я народила дитину, і він каже: “Блін, Тоню, я тебе все життя любив”. Кажу: “То чого ти не сказав?” А він каже: “А я боявся”, – поділилася подробицями першого роману Матвієнко.

Як з’ясувалося, молоді люди прожили у шлюбі 10 років, але потім у їхніх стосунках щось розладналося і незважаючи на спільну дитину, Антоніна вирішила розлучитися. Кілька років Матвієнко одна виховувала доньку Уляну, поки в 2011 році не зустріла своє нове кохання в особі харизматичного красеня із Запоріжжя Арсена Мірзояна. Навіть наявність дружини та двох дітей у коханого не зупинила Матвієнко.

Тоня Матвієнко вперше наважилася розповісти про батька старшої дочки
Тоня Матвієнко вперше наважилася розповісти про батька старшої дочки

Коли після кількох років таємного роману вона зрозуміла, що більше не може жити без Мірзояна, то голосно заявила про це, знявши коханого у своєму кліпі. 2017 року після народження спільної доньки Ніни пара зіграла весілля.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.