Не впізнати: як змінилася Могилевська після того, як знайшла своє справжне покликання і це не лише сцена

Наталія Могилевська, у житті якої відбулися кардинальні зміни, погарнішала до невпізнанності. Фанати у захваті від її тріумфальної появи на гала-концерті.

За останній рік у житті 48-річної Наталії Могилевської відбулися кардинальні зміни. Спочатку артистка повідомила, що зустріла чоловіка, на якого тепер може покластися, а потім приголомшила новиною, що нарешті стала матір’ю двом чарівним дівчаткам – 12 і 3,5 років з неймовірно красивими іменами Мішель та Софія. Новина справила на шанувальників ефект бомби, що вибухнула, тим більше, що артистка кілька місяців тримала це в таємниці. У мережі було багато коментарів, усі вітали артистку та бажали їй простого жіночого щастя.

Як змінилася Могилевська після того, як знайшла своє справжне покликання
Як змінилася Могилевська після того, як знайшла своє справжне покликання

Сама ж Могилівська начебто перетворилася. Нині вона сяє, як ніколи. Так, напередодні співачка взяла участь у великому гала-концерті, присвяченому ювілею Національного ансамблю народного танцю імені Павла Вірського та 85-річчю його керівника хореографа Мирослава Вантуха, який із розмахом проходив у Палаці Україна. У заході брали участь багато артистів, серед яких були Ірина Білик, Тіна Кароль, Олена Мозгова, Злата Огневич, Оля Полякова та багато інших, проте всіх затьмарила Наталія Могилевська, яка справила своєю появою на сцені справжній фурор.

Зірка з’явилася в новій концертній сукні із чорного шифону, яка ідеально підкреслювала фігуру. Довгий шлейф, що спадає з плечей, надавав образу ефекту легкості.  Завершенням аутфіту стали масивні аксесуари з камінням, а також босоніжки на високих підборах.

“Яке гарне плаття. Вам дуже личить”, “Наталю! Ви дуже красива Україночка. Ми Вас любимо. залишайтеся завжди такою неймовірною”, “Наталя красуня, счастлива Матуся!”, “Який гарний образ, красуня”, “Вау, який гарний образ. Шикарно виглядаєте”,- писали у коментарях захоплені шанувальники.

А що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?