43-річна Соломія Вітвицька виявилася дружиною спортсмена: ведуча відреагувала на новину про свій шлюб

Популярна українська телеведуча Соломія Вітвіцька відреагувала на новину в мережі про свій шлюб з відомим спортсменом та розповіла, що відбувається.

Про розлучення Соломії Вітвіцької стало відомо 4 роки тому. Тоді телеведуча далеко не одразу наважилася розповісти про те, що відбувається в її сім’ї. Як з’ясувалося, разом з режисером Владом Кочатковим зірка боролася за щастя в шлюбі приблизно рік, і навіть зверталася до сімейного психотерапевта, але врешті-решт він не допоміг зберегти сім’ю, а можливо навіть прискорив розлучення.

Перед тим, як розповісти правду, Соломія рушила до подруги у Сполучені Штати Америки, де провела місяць, а повернулася з готовою сенсацією. Але на відміну від очікувань, які мала аудиторія на цей рахунок, Вітвіцька та Кочатков продемонстрували чималу прив’язаність. Попри офіційне розставання, вони продовжували спілкуватися і навіть допомагали одне одному.

Соломія Вітвіцька розповіла новини зі свого особистого життя

Соломія Вітвіцька розповіла про фінансові складнощі у студентські роки
 Соломія Вітвіцька розповіла новини зі свого особистого життя

І лише через 4 роки Соломія потішила своїх шанувальників новиною про те, що перебуває в нових стосунках. Виявилося, що телеведуча закрутила роман із українським захисником, а тому здебільшого знаходиться з ним в розлуці. Все частіше на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram почали з’являтися спільні кадри з ним.

Тим часом в мережі обговорювалася перемога Олександра Усика, і у зв’язку з цим з’явилося повно матеріалів щодо його родини. І так склалося, що у статтю про дружину зірки поставили його фотографію з Соломією.

Соломія Вітвіцька розповіла новини зі свого особистого життя. Скріншот особистої сторінки зірки

Вітвіцька одразу ж на це відреагувала, посміявсясь. А також заявила, що з реальною дружиною боксера Катериною її об’єднує хіба що колір волосся.

Також ведуча зауважила, що обговорила даний випадок зі своїми друзями. Нагадуємо, що днями Олександр Усик виборов для України чемпіонський пояс і став чемпіоном світу.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?