Міка Ньютон вийшла на звʼязок з онкоцентру і розповіла про свій рак: волосся не видно, на голові картуз

Міка Ньютон вийшла на звʼязок з спеціалізованого центру і розповіла про свій рак. Співачка схвилювала публіку своїм виглядом та настроєм. Які результати?

7 років тому Міка Ньютон розбурхала мережу повідомленням про свої онкологічне захворювання. На той момент вона боролася з раком яєчників, про що розповіла далеко не одразу. Міка наважилася зізнатися у тому, через що проходила лише так би мовити на фініші, коли ремісія була майже досягнута.

Після видужання Міка організувала безліч ініціатив, завдяки яким мала можливість розповісти світу про те, що таке онкологія, як її запобігти, і як її попередити. Зокрема тоді вона зізналася, що допустила прогрес недуги саме через свою недбалість. Мовляв, мала усі симптоми, але вперто їх ігнорувала.

Міка Ньютон розповіла про свій стан здоров’я після багаторічної ремісії

Після досягнення стану ремісії Ньютон мала кожні декілька місяців проходити в онкологічний центр для перевірки. Це обов’язкова умова для того, щоб не дати організму повернутися до раку.

Міка Ньютон розповіла про свій стан здоров’я після багаторічної ремісії. Скріншот особистої сторінки зірки

Нещодавно Міка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram черговий знімок, який зробила в онкологічному центрі та зізналася, що прийшла на перевірку. Ба більше, вона також зізналася на рахунок своїх сподівань закінчити в цьому році проходити регулярні чекапи.

“Щасливого понеділка. Бажаю вам всього найкращого цього тижня. Я розпочинаю свій понеділок онкологічному центрі. Якщо бути чесною, це далеко не найулюбленіше моє заняття. Але я намагаюся залишатися на позитиві. Сподіваюся, що цей рік буде останнім у відвідуванні центру і я буду назавжди вільною від раку”

Нагадуємо, що приблизно в той самий період в Україні від раку лікувалася Алла Мазур, яка до останнього мовчала про свій стан. Втім, публіка здогадалися, адже бачила, що телеведуча постійно носить перуки.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?