“Я не хочу в це вірити”: Слава Камінська розповіла про смерть близької людини і вразила прощальним зізнанням

Слава Камінська поділилася сумною новиною щодо близької людини та публічно попрощалася з нею. Що їх пов'язувало та які обставини? Артистка розповіла про свої почуття.

Усі ці 2 роки Слава Камінська перебуває в Нідерландах разом зі своїми дітьми, подругами та близькими людьми. Спочатку співачці було дуже важко адаптуватися до нових реалій. Зокрема, вона скаржилася на те, що в неї немає помічників по догляду за домівкою, нянь, і все це стало для неї проблемою.

Пізніше на співачку чекали зіткнення зі своїми співвітчизниками на рахунок мови. Слава не хотіла змінювати свій репертуар, але врешті-решт все ж таки спробувала після численних суперечок з власними слухачами. І хоча Камінська по мінімуму говорить про події на її батьківщині, інколи нагадує про те, що і її близькі захищають Україну.

Слава Камінська розповіла про особисту втрату близької людини

Слава Камінська показала, як виглядає із зайвими кілограмами
 Слава Камінська розповіла про особисту втрату близької людини

І нещодавно стало відомо про смерть однієї такої людини. Артистка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram публікацію-прощання, в якій зізналася, що до останнього сподівалася на фальшивість повідомлення щодо смерті свого близького друга.

Вона додала велику кількість різноманітних кадрів, на яких вони поставали у різні часи та за різних обставин, але завжди щасливі та веселі. Камінська додала, що не хоче вірити у смерть друга, і також зізналася, що в неї просто не вистачає слів, аби описати свій стан.

Безсумнівно, підписників артистки ця новина дуже засмутила, і вони взялися виражати свої співчуття.

Нагадуємо, що 2 роки тому скандал також поирапив колишній чолоовік зірки. Едгар Камінський виїхав з України, чим викликав шквал негативу на свою адресу. З’являлась навіть інформація про вивіз медичного обладнання, але Слава дану інформацію спростувала і намагалася усіма можливими способами захистити екс-благовірного.

Зараз вони прекрасно спілкуються між собою, а Едгар регулярно навідується до дітей.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?