Боржемська показалася в обіймах, які роблять її найщасливішою, чого не скажеш про Узелкова: безумовна любов

Фітнес-тренер Марина Боржемська, яка 19 років була одружена з відомим українським боксером В'ячеславом Узєлковим, показала чоловіка, який багато років любить її безперечно.

Шість років тому Марина Боржемська зробила несподівану заяву про своє розлучення з відомим українським боксером В’ячеславом Узелковим, з яким прожила у шлюбі майже 19 років, і від якої народила двох дітей – сина Роберта та дочку Олівію. У відвертому інтерв’ю спортсменка зізналася, що незважаючи на видимий добробут, у сім’ї відбувалися страшні речі – в останні кілька років Марина зазнавала постійного фізичного та морального насильства з боку чоловіка.

Марина Боржемська та В'ячеслав Узелков
Марина Боржемська та В’ячеслав Узелков

Якоїсь миті її терпець урвався, Боржемська забрала дітей і пішла “у нікуди”. Її довелося повністю взяти на себе відповідальність за виховання та утримання дітей, при цьому з нуля будувати кар’єру та відновлюватись після тривалих аб’юзивних відносин з Узелковим. Весь цей час її єдиною підтримкою були її батьки.

Так, напередодні Марина Боржемська вирішила показати чоловіка, який у скрутний момент життя підставив їй своє плече, вселив надію та впевненість, а також оточив безумовним коханням – це її батько. На фотографії Боржемська позує з батьком, який, як виявилося, дуже симпатичний чоловік.

Марина Боржемська показала свого красеня-батька
Марина Боржемська показала свого красеня-батька

“Мій красень”,- підписала публікацію зірка.

Нагадаємо, напередодні Марина Боржемська відзначала День народження старшого сина Роберта. У своєму мікроблозі фітнес-тренер оприлюднила серію фотографій неймовірно симпатичного юнака, який дуже схожий на неї зовні.

Щодо В’ячеслава Узелкова, то напередодні боксер переніс серію серйозних операцій на серці. З ним поряд була його нова дружина, яка постійно була поряд і підтримувала спортсмена.

Хворий В'ячеслав Узелков після операції на серці звернувся до коханої
Хворий В’ячеслав Узелков після операції на серці звернувся до коханої

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?