Репяхова знову має природний вигляд, але не зовсім: дружина Віктора Павліка неочікувано зменшила губи (фото)

Молода дружина Віктора Павліка продовжує удосконалити свою зовнішність. 29-річна Репяхова вирішила повернути собі природний вигляд, але ненадовго.

Рік тому четверта дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розпочала довгий шлях щодо вдосконалення своєї зовнішності. Спочатку дівчина трохи збільшила губи у косметолога, потім вирушила до пластичного хірурга, який виконав її найзаповітнішу мрію. В одній із київських клінік дружині Павліка переробили форму носа та підборіддя. Наступний етап – зміна форми грудей, проте цю операцію Катя планує зробити лише після того, як народить другу дитину.

Усі свої маніпуляції з обличчям як справжній блогер дружина Павлика знімає на камеру. Так, напередодні Репяхова вирушила до косметологічного салону. Все, що відбувалося в кабінеті, блогерка фіксувала на телефон. У коментарі Репяхова повідомила, що вирішила позбутися залишків філерів у губах. Невже вона вирішила повернути собі природний вигляд? подумали деякі підписники блогу. Проте, вже наступного відео Катерина повідомила, що розчиняє філер, щоб потім зробити нову форму губ.

Дружина Віктора Павліка неочікувано зменшила губи
Дружина Віктора Павліка неочікувано зменшила губи

Лише два тижні Репяхова матиме природні губи.

Дружина Віктора Павліка неочікувано зменшила губи
Дружина Віктора Павліка неочікувано зменшила губи

Нагадаємо, що Катерина Репяхова завжди досягає своїх цілей. Все своє свідоме життя дівчина мріяла переробити ніс, який її дратував, а коли з’явилася можливість, то не стала відкладати і відразу вирушила до клініки. Вже потім Катя розповідала, що це було найкращим рішенням у її житті, не рахуючи заміжжя за відомим артистом та народження сина.

Катерина Репяхова у Слави Дьоміна після операції
Катерина Репяхова у Слави Дьоміна після операції

Наразі дружина Павлика активно розвиває свій блог у Instagram, щоб виконати ще одну свою мрію – покупку квартири. Впевнені, що незабаром і це станеться. А що ви скажете?

Схожі статті

Спадкоємець Наталії Сумської пішов дорогою батьків: де зараз і чим займається єдиний син зірки Хостікоєв?

Легендарна українська акторка Наталія Сумська веде закритий образ життя та зайвий раз намагається не розповідати журналістам про своїх дітей. Однак її син став також публічною людиною. Де він зараз?