Схуд і одразу помолодшав: Потап вразив різкими змінами у зовнішності за кордоном – Каменських оцінила

Потап, який зараз перебуває за кордоном, опублікував фотографію, на якій його не впізнати. Він знову повернув колишні форми і кардинально помолодшав.

Коли Потап вперше після свого приїзду в Україну з’явився в студії ранкової програми 1+1, багато шанувальників не впізнали артиста. За час свого перебування за кордоном Олексій набрав вагу, що відразу ж позначилося на його зовнішності.

Як виглядав Потап після того, як повернувся до України
Як виглядав Потап після того, як повернувся до України

Довгий час продюсер намагався привести себе у форму і ось, нарешті, йому це вдалося. Так, напередодні у мікроблозі Потапа, який продовжує подорож Європою, з’явилася нова публікація. На знімку репер постановки на тлі дзеркала у спортивному залі. На ньому шорти, футболка, навушники та рушник на плечах. На задньому фоні видніються штанга та гантелі. У коментарі до посту, Потап закликає всіх своїх підписників розвивати навички дисципліни і систематично займатися спортом, а також дає деякі практичні поради.

Потап вразив змінами у зовнішності
Потап вразив змінами у зовнішності

“Робіть те, що важко вам так, ніби це легко… Якщо ви ніколи не займалися спортом, то ніколи не пізно починати. Головне – системність та сталість”,- пише Потап.

Далі Олексій робить висновок, що спорт – це найчкіснійший час, присвячений собі, своєму здоров’ю та настрою. Результат, як кажуть, в наявності.

Однією з перших кардинальних змін у зовнішності артиста оцінила його дружина – Настя Каменських, яка відзначила його пост смайликом у вигляді серця. Інші теж приєдналися.

Нагадаємо, що напередодні Настя Каменських теж вирішила взятися за свою фізичну форму. Після того, як їй почали писати у коментарях, що вона знову набрала вагу, співачка відновила тренування. Також відомо, що Настя сидить на правильному харчуванні. В одному з останніх постів зірка показала результат, показав себе у симпатичній міні-сукні.

Схожі статті

Спадкоємець Наталії Сумської пішов дорогою батьків: де зараз і чим займається єдиний син зірки Хостікоєв?

Легендарна українська акторка Наталія Сумська веде закритий образ життя та зайвий раз намагається не розповідати журналістам про своїх дітей. Однак її син став також публічною людиною. Де він зараз?