Зірка “Кварталу 95” Олена Кравець показала, як перефарбувала сину волосся – ще й колір допомогла обрати

Зірка "Кварталу 95" ведуча та актриса Олена Кравець – сучасна мама, яка дозволяє всім своїм дітям виражати індивідуальність. І навіть, сама допоможе.

Зірка “Кварталу 95” актриса та ведуча Олена Кравець мама трьох дітей. Старшій Марії вже 21 рік, двом молодшим – близнюкам Івану та Каті по 7. У своєму мікроблозі знаменитість рідко показує своє приватне життя, проте, коли відбувається щось цікаве, із задоволенням ділиться з підписниками новинами.

Олена Кравець та її фото у Instagram
Олена Кравець та її фото у Instagram

Так, напередодні Олена Кравець оприлюднила фотографію, де позує разом зі своїм єдиним сином. Перше, що впадає у вічі – це незвичайний колір волосся хлопчика. Як з’ясувалося, Іван захотів пофарбуватися, а Олена, як справжня сучасна мама, не стала перешкоджати бажанню дитини. Мало того, вона допомогла синові вибрати відтінок фарби. Тепер блондин Іван з рожевим волоссям.

Олена Кравець показала, як перефарбувала сину волосся
Олена Кравець показала, як перефарбувала сину волосся

Відзначимо, що хлопчик виглядає дуже стильно!

Нагадаємо, що у 2023 році Олена Кравець разом зі своєю старшою дочкою Марією почала вести подкаст на Ютуб, де обговорюють нагальні проблеми взаємин батьків та дітей. Один із перших випусків програми “Дома поговоримо” Кравець записала з дорослою дочкою. Вперше в житті на камеру вони висловили одне одному все, про що раніше не наважувалися говорити, зокрема, обговорили тему, як у 15 років Маша вирішила жити окремо від батьків.

Олена та Маша Кравець
Олена та Маша Кравець

Олена не стала перешкоджати і відпустила дівчинку-підлітка в самостійне життя і спостерігала за тим, що відбувається збоку. Звичайно ж, вона хвилювалася, і була готова прийти на допомогу за першим покликом Марії, проте дівчина сама непогано справлялася.  Зважаючи на все, у вихованні молодших дітей Кравець вдається до того ж принципу – не забороняй, підтримуй і допомагай.

Нагадаємо, що Кравець не єдина зіркова мама, яка дозволила своїй дитині пофарбувати волосся. Актриса Ксенія Мішина теж підтримала сина Платона, коли той захотів освітлитись. Мало того, цього дня вони разом прокололи хлопцеві вухо.

Схожі статті