Вакарчук нарешті досяг бажаного і повернув собі славу, яка дісталася Пономарьову: “Тепер усе стало ясно”

Відомий український виконавець Святослав Вакарчук вразив мережу зізнанням у про Олександра Пономарьова. Що відбувається між виконавцями? Детальніше в матеріалі.

За 30 років співочої кар’єри в українському шоу-бізнесі Святослав Вакарчук встиг зарекомендувати себе як професіонал своєї справи та титан вітчизняної сцени.

Його пісні звучати далеко за межами України, а вірші знають майже всі. Сам Святослав Іванович вельми скромно говорить про свої здобуття та успіхи. І лише нещодавно розповів фанатам цікавий нюанс його роботи.

Святослав Вакарчук розповів про співпрацю з Олександром Пономарьовим

Святослав Вакарчук розповів про свою нову сім'ю
Святослав Вакарчук розповів про співпрацю з Олександром Пономарьовим

Відповідна публікація з’явилася на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. У дописі чоловік розповів про те, що написав неймовірну кількість пісень, але світ почув лише половину з них. Причому, лише декілька вперше прозвучали з вуст інших виконавців. Зокрема, один такий хід виконав Олександр Пономарьов.

Безумовно, колега Святослава Вакарчука завжди брав на обробку до свого репертуару лише найкращі композиції, і немає нічого дивного, що серед них також з’явився твір музиканта.

Нагадуємо, що після 24 лютого обидва активно почали гастролювати Україною з благодійними концертами. Часто музиканти до того ж перетинаються на великих заходах і також діляться спільними фотографіями з них.

Примітно, що обидва з’являються біля захисників, і дають для них безкоштовні виступи. Втім, Пономарьов здебільшого виходить на сцену разом зі своїм колегою Михайлом Хомою, який ще 3 роки тому виступав під псевдонімом Дзідзьо. Репертуар у чоловіків вельми серйозний, хоча неодноразово вони розповідали про те, що захисники просять більш веселі пісні для того, щоб підняти свій дух.

В свою чергу Святослав не говіркий на цю тему і взагалі не розповідає про те, як виглядають його зустрічі з військовими. Хоча й зізнався, що йому довелося розставити пріоритети, і заради дітей він зараз активно працює у цьому напрямку.

Схожі статті

Спадкоємець Наталії Сумської пішов дорогою батьків: де зараз і чим займається єдиний син зірки Хостікоєв?

Легендарна українська акторка Наталія Сумська веде закритий образ життя та зайвий раз намагається не розповідати журналістам про своїх дітей. Однак її син став також публічною людиною. Де він зараз?