Досягли бажаного та переманили чоловіків: Тоня Матвієнко, Оля Полякова, Марічка Падалко, Настя Каменських

Оля Полякова, Марічка Падалко, Настя Каменських та Тоня Матвієнко розповіли, як почали зустрічатися з одруженими чоловіками, і врешті-решт, стали їхніми дружинами.

Тоня Матвієнко

Тоня Матвієнко в день народження чоловіка показала рідкісні фото
Тоня Матвієнко розповіла про початок стосунків з Арсеном Мірзояном

Тоня Матвієнко прекрасно знала, що закохалася в чоловіка, у якого є і дружина, і двоє дітей. Арсен одразу ж відчув закоханість до своєї колеги, але цього було недостатньо для того, аби прийняти зважене та доленосне рішення. І все ж таки, коли молоді люди майже рік знаходилися на гастролях, прийшли до висновку, що все ж таки хочуть залишитися разом.

Повернувшись додому, Арсен повідомив своїй дружині про те, що в нього інша, хоча існує імовірність того, що жінка про це давно здогадувалася.

Настя Каменських

Настя Каменських показала, як виглядає її обличчя насправді
Настя Каменських розповіла про роман з Потапом

Скільки існує колаборації між Настею Каменських та Потапом, стільки їх підозрювали у романі. В якийсь момент шанувальникам просто набридло вже обговорювати цю тему, і вони залишили пару у спокої. І приблизно саме у той момент стало відомо, що їхні підозри все ж таки були не марними — Олексій дійсно закохався у свою підопічну, а коли вона намагалася від нього піти взяв усе в свої руки, покинув дружину Ірину Гурову та зізнався Насті в коханні. До сьогодні вони є подружжям, хоча подейкують про серйозну кризу в їхніх стосунках.

Марічка Падалко

Марічка Падалко розповіла про свого першого офіційного чоловіка
Марічка Падалко розповіла про свого чоловіка

Марічка Падалко не тільки стала коханкою, але й сама завела коханця, адже не була вільною на момент зустрічі з Єгором Соболєвим. Про їхні стосунки знали лише бабуся та Лідія Таран, але вже через рік пара не тільки заявила про своє кохання на увесь світ, але і стала батьками.

Оля Полякова

Оля Полякова показала свого чоловіка, з яким зараз живе
Оля Полякова розповіла про свій роман

Оля Полякова зізнавалася, що доторкнутися до себе не дозволяла Вадиму, поки він не повідомив дружині про наявність в нього іншої. А за словами співачки, вона одразу хотіла вирішити це складне питання, і поставила перед бізнесменом ультиматум, або його благовірна, або молода обранець ця. Пара також донині разом, хоча нещодавно з’являлася інформація про те, що нібито співачка закрутила роман з Владом Міцкевича. Спокійне ставлення до цього Вадима говорить або про відсутність можливості такого роману, або про його прийняття.

Схожі статті

Спадкоємець Наталії Сумської пішов дорогою батьків: де зараз і чим займається єдиний син зірки Хостікоєв?

Легендарна українська акторка Наталія Сумська веде закритий образ життя та зайвий раз намагається не розповідати журналістам про своїх дітей. Однак її син став також публічною людиною. Де він зараз?