Лобода вперше показала обличчя дочки, батьком якої вважали німця Тілля Ліндеманна: хто насправді – не відомо

Молодшій дочці Світлани Лободи Матільді виповнилося 6 років. Співачка вирішила, що тепер може показати її обличчя, яке весь час приховувала.

Співачка Світлана Лобода після того, як почалася війна в Україні, відмовилася повертатися до Росії, де до цього вже встигла побудувати карколомну кар’єру. Як стало відомо, артистка переїхала до північної Європи до однієї з Балтійських країн, де мешкає разом зі своїми двома доньками – Євою та Матильдою. Співачка дуже рідко ділиться фотографіями дівчаток, проте іноді робить виняток.

Так, 21 травня молодшій дочці Світлани Лободи виповнилося 6 років. У своєму мікроблозі знаменитість оприлюднила кілька фотографій та відео, на яких вперше показала обличчя Матильди, яке до цього ретельно приховувала.

Зазначимо, що поява дівчинки завжди була вкрита таємницею. Лобода досі не озвучила ім’я її справжнього батька. Довгий час зірка підігрівала чутки, що їм міг бути соліст популярного німецького гурту Rammstein Тілль Ліндеманн, з яким Світлані приписували роман. Однак згодом з’ясувалося, що це лише був продуманий піар.

Світлана Лобода та Тілль Ліндеманн
Світлана Лобода та Тілль Ліндеманн

Трохи пізніше в Мережі заговорили, що батьком маленької Матильди є одружений бізнесмен, який дізнавшись про вагітність співачки, навіть обіцяв на ній одружитися, проте потім щось пішло не так. Про це у своїй програмі розповідала головна пліткарка Росії – журналістка Олена Жигалова (більш відома, як Олена Блін).

А поки в Мережі гадають ім’я отця Матильди, Лобода продовжує тримати інтригу і ретельно оберігає свою “головну таємницю”.

Світлана Лобода вперше показала обличчя молодшої доньки
Світлана Лобода вперше показала обличчя молодшої доньки

Нагадаємо, що Лобода майже не розповідає про особисте. Все, що відомо, стосується лише періоду її життя в Україні. Наприклад, те, що Лобода 5 років зустрічалася з хореографом і танцюристом Андрієм Царем, від якого народила дочку Євангеліну. На відміну від Матильди, Світлана ніколи не приховувала її обличчя. У квітні 2024 року старшій дочці Лободи виповнилося 13 років.

Схожі статті