Дружина переможця “Голосу країни” Сасанчина вперше розповіла, ким влаштувалася на роботу: “Дуже потрібно”

Дружина переможця "Голосу країни" Романа Сасанчина Іванна вперше розповіла, ким влаштувалася на роботу після довгої відпустки по догляду за дитиною.

Новина про те, що в молодого виконавця Романа Сасанчина з’явиться дитина була дуже неочікуваною. Однак, молодих людей дуже довго вітали. Незабаром у пари народилася прекрасна дівчинка, яку назвали Елізабет.
Спочатку пара проживала разом з малюком в Тернополі, але потім перебралася до Києва. Роман зробив ремонт у декількох кімнатах і у помешканні, яке він виграв на пісенному конкурсі, а пізніше орендував для сім’ї іншу квартиру.

Зараз маленький донечці пари трошки більше двох років. Однак, її мама Іванна, вже прийняла рішення, що вийде на роботу, і нещодавно розповіла деталі.

Дружина переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина розповіла, ким працює

Дружина переможця Голосу країни Романа Сасанчина розповіла, ким працює

Дівчина опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео, на якому розповіла про те, що влаштувалася оператором, також вона поділилася зізнанням про те, що це стало для неї перезавантаженням, яке пішло їй на користь.

Як до цього ставиться Роман вона не поділилася, однак, неодноразово родина розповідала про те, що активно працює над своїм фінансовим становищем, а отже навряд чоловік був проти.

“Окей, відкрию вам карти. Я працюю в Магуро. Працюю оператором. Приймаю дзвоники, упаковують замовлення, видаю людині і розраховую її. Такі тут справи. Чесно, морально я дуже відпочиваю від Елізи. Чесно, мені це дуже потрібно було. В мене така перезагрузка! До речі, я вже тиждень працюю. І я почала помічати, як моя дитина росте. І які в неї зміни відбуваються за день-два”

Нагадуємо, що декілька місяців тому Іванна розповіла про невдалу вагітність. Молоді люди неодноразово говорили про те, що з великою імовірністю наважаься на наступну дитину, і ось стало відомо, що Іванна не змогла виносити своє маля.

Також молоді люди поки що не розповідають про те, як організували свої робочі дні та час із сім’єю.

Схожі статті

Спадкоємець Наталії Сумської пішов дорогою батьків: де зараз і чим займається єдиний син зірки Хостікоєв?

Легендарна українська акторка Наталія Сумська веде закритий образ життя та зайвий раз намагається не розповідати журналістам про своїх дітей. Однак її син став також публічною людиною. Де він зараз?