Христина Горняк вирішила не приховувати правду після свого повернення до України: “Буду у весільній сукні”

Друга дружина шоумена Володимира Остапчука нотаріус Христина Горняк відверто відповіла на запитання щодо планів на життя. Попереду на неї чекає все саме найкраще.

Після розлучення зі знаменитим українським шоуменом Володимиром Остапчуком нотаріус та блогерка Христина Горняк отримала велику підтримку від своєї аудиторії у Instagram, яка з цікавістю спостерігає за життям молодої жінки. Сьогодні її блог читають 103 тисячі підписників. Христина майже щодня виходить в ефір, розповідає про свої поточні справи та ділиться планами на майбутнє.

КХристина Горняк вирішила не приховувати правду після свого повернення до України
КХристина Горняк вирішила не приховувати правду після свого повернення до України

Так, напередодні блогерка запропонувала своїм шанувальникам поставити їй кілька питань. Одна з підписниць поцікавилася, про що Горняк ніколи не розповість у своєму блозі. Гогняк зазначила, що питання дуже цікаве і зізналася, що ніколи не поділиться в Instagram своїм душевним болем, бо вважає, що навколо зараз цього й так достатньо, тому вона краще переживатиме це з собою наодинці або з психологом. І додала, що не любить, коли її жаліють.

Також Горняк, посилаючись на свій колишній досвід життя з Остапчуком, не впевнена, що готова ділиться особистим та показувати на багатомільйонну аудиторію свого чоловіка, допоки він офіційно не стане її чоловіком.

Христина Горняк вирішила не приховувати правду після свого повернення до України
Христина Горняк вирішила не приховувати правду після свого повернення до України

“Я не готова знову перебирати білизну в моїй шафі, або в шафі чоловіка, з яким я буду у стосунках! Це все одно псує щось. Але коли я буду у весільній сукні, обіцяю фото!”, – написала Христина.

Нагадаємо, що коли Христина Горняк та Володимир Остапчук були одружені, то постійно виставляли своє життя на показ, як зараз робить третя дружина шоумена Катерина Полтавська. Після розлучення, Христина намагалася не обговорювати делікатні теми, доки не дізналася, що колишній чоловік збирається привести свою нинішню пасію до будинку, який вони будували разом. Гірник емоційно відреагувала на новину та попередила, що не має наміру ділиться спільно нажитим майном. Після приїзду в Україну, Христина одразу ж вирушила на місце розташування котеджу та “все зафіксувала”.

Христина Горняк вирішила не приховувати правду після свого повернення до України
Христина Горняк вирішила не приховувати правду після свого повернення до України

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?