Знайшла коханку чоловіка і пішла з дому серед ночі: Боржемська розповіла, яким було розлучення з Узелковим

Популярна українська тренерка Марина Боржемська вперше розповіла про складні стосунки з колишнім чоловіком В'ячеславом Узелковим та поділилася спогадами.

Ще 10 років тому Марина Боржемська та В’ячеслав Узелков здавалися неймовірно красивою парою, але як це часто буває, за красивим фасадом приховувалася багато болю та таємниць. І безсумнівно, рано чи пізно це мало вилитися у конфлікт між закоханими. Що і сталося

Марина Боржемська розповіла, чи спілкуються діти з Вʼячеслав Узелковим
Боржемська розповіла, яким було розлучення з Узелковим

Коли стало відомо про розлучення пари, Узелков не тримав себе в руках і звинувачував колишню дружину у тому, що вона нібито псує його стосунки з дітьми. Все зайшло настільки далеко, що Боржемська, яка спочатку взагалі не хотіла коментувати розставання була вимушена все ж таки це зробити.

Боржемська розповіла, яким було розлучення з Узелковим

Тоді вона зізналася, що нібито Узелков і сам не надто намагався налагоджувати зв’язок зі своїми спадкоємцями, і стосунки в них настільки погані, що Марина навпаки була вимушена вмовляти старшого сина, аби він поговорив з батьком.

Тоді ж прозвучали перші зізнання у тому, що між ними сталося. Марина визнала, що у шлюбі була присутня навіть невірність. Мовляв, знайшла листування В’ячеслава з іншою жінкою. Пізніше в них стався скандал серед ночі, в результаті якого спортсменка прийняла рішення забрати дітей та піти. Вона навіть не дочекалася ранку і зробила це вночі. Що стало причиною конфлікту, який розгорівся, поки місто спало досі невідомо.

В’ячеслав ще неодноразово говорив про своє кохання до колишньої дружини, навіть коли відкрито заявляв про те, що готовий до нових стосунків. Численні зізнання на телебаченні не принесли жодної користі, Марина його не пробачила і навіть не розглядала можливості зійтися з колишнім.

Він тим часом встиг знайти нову любов, а також зробив їй пропозицію руки і серця. Декілька місяців тому стало відомо, що В’ячеслав отримав інвалідність, адже переніс складну операцію на серці, а також має серйозні проблеми з ногою. Тоді він знову заговорив про те, що його діти про нього не турбуються і не згадують про нього.

Схожі статті