Чия коханка Марія Яремчук: хто зробив співачку мамою і став батьком її таємно народженого малюка

Не так давно стало відомо, що знаменита українська співачка Марія Яремчук народила первістка. Це стало справжньою сенсацією, зважаючи на те, що особистість її коханого досі невідома.

Про життя Марії Яремчук останнім часом не було відомо майже нічого, адже понад 5 років вона намагається здобути собі своє звичайне життя без сцени, популярності та уваги журналістів, що зробити не так вже й легко, зважаючи на її надзвичайну популярність до завершення кар’єри.

Поки інших артистів з легкістю забувають, Марія Назарівна залишається цікавою для публіки, що вже казати про її приватне. Вперше з тіні вона наважилася вийти лише за для того, щоб представити свою батьківщину на Євробаченні у Ліверпулі, коли на концерт здебільшого запрошувалися українські зірки, що вже встигли прославити країну за кордоном.

Зірка гідно виступила перед величезною аудиторією, попри свою фобію, і вразила неймовірним голосом. Немає сумнівів, що не дивлячись на завершення кар’єри, Марія Назарівна продовжувала займатися вокалом та не занапастила свого таланту.

Богдан Беспалов розповів про особисте життя Марії Яремчук

Марія Яремчук розповіла про своє життя після завершення кар'єри
 Богдан Беспалов розповів про особисте життя Марії Яремчук

А вже декілька місяців тому з’явилась інформація про її вагітність. Вперше про це заговорили в мережі після зливу її фотографій, на яких вона постала з животом. Інсайдер стверджують, що ці фото з’явилися з її особистої сторінки в соціальній мережі Instagram, яку вона створила виключно для своїх близьких та рідних.

Згодом стало відомо, що Марія Яремчук 8 травня народила малюка. За попередньою інформацією, це був хлопчик. Однак, хто насправді залишається таємницею, як іти, чи взагалі співачка стала мамою. Принаймні, вона не стала спростовувати даних новин.

Так само невідомо, хто став батьком малюка. Раніше з’являлася інформація про те, що нібито цією людиною цілком може бути Олександр Пономарьов, адже артистам приписували роман. Однак, Марія Назарівна завжди відрізнялася неймовірною вродою, харизмою, чарівністю та вмінням закохувати в себе, тож немає сумнівів, що нареченого вона могла обрати собі будь-якого.

Схожі статті

Спадкоємець Наталії Сумської пішов дорогою батьків: де зараз і чим займається єдиний син зірки Хостікоєв?

Легендарна українська акторка Наталія Сумська веде закритий образ життя та зайвий раз намагається не розповідати журналістам про своїх дітей. Однак її син став також публічною людиною. Де він зараз?