Серце Віктора Павліка зупинилося на 30 хвилин – дружина співака розповіла, як було важко: “Це була вічність”

Молода дружина знаменитого українського виконавця Віктора Павліка вперше повідомила про зупинку його серця. Що відбувається в родині і яка ситуація зараз?

Молода дружина популярного українського виконавця Віктора Павліка Катерина Репяхова не так давно говорила про те, що її благовірний переніс надскладну операцію на серці. Як з’ясувалося, вона була абсолютно не планова: Віктор Франкович переніс зупинку аж на півгодини, після чого майже 2 доби перебував в реанімації і не дихав самостійно.

Дружина Віктора Павліка розповіла про зупинку серця у співака та його реанімацію

Репяхова після публічних сліз вразила правдою про життя з Віктором Павліком
Дружина Віктора Павліка розповіла про зупинку серця у співака та його реанімацію

Блогерка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram правду про те, що насправді пережила її родина, поки підписники спостерігали за звичайними публікаціями та фотографіями. З’ясувалося, що за щасливою картинкою насправді приховувалося горе і можливість назавжди втратити коханого чоловіка.

Примітно, що про проблеми зі здоров’ям Віктор Франкович було відомо вже давно. На це вплинули і погані звички артиста, ненормований графік, завантаженість, тощо. А зараз співак вже проходить реабілітацію після пережитого, але безумовно зупинка на півгодини принесе багато складнощів, з якими йому доведеться боротися в майбутньому.

Нагадуємо, що Катерина — четверта дружина Віктора Франковича. Дівчина познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком ще в дитинстві, пізніше влаштувалася до нього концертної директоркою після плідної співпраці з Дмитром Карпачовим. Її неодноразово звинувачували у тому, що вона нібито зруйнувала сім’ю.

Однак, Катерина запевняла, що шлюб Віктора Павліка на той момент був лише формальним, а розлучатися він не поспішав через хворобу свого сина Павла, який боровся з онкологією.

2020-го вони побралися, а вже 2021-у стали батьками. У пари народився спільний син Михайло. Зараз у хлопчика є проблеми з мовленням, тож мама докладає неймовірних зусиль для того, щоб допомогти спадкоємця наздогнати своїх однолітків.

Схожі статті