Олена Мозгова зізналася, чому насправді вийшла заміж за Аксельрода: мови про кохання навіть не йшло

Відома українська продюсерка Олена Мозгова давно прийшла до тями після невдалого шлюбу з Олександром Пономарьовим, хоча цей шлюб так і не був зареєстрований юридично.

Колись продюсерка розповідала, що не бачила жодного сенсу у тому, аби зв’язувати себе узами у стосунках з співаком. Так само її батько Микола Мозговий поставився до рішення дочки з повагою, і навіть підтримав її. Як розповідала продюсерка, її батьку обранець не подобався, але він терпляче спостерігав за парою.

Коли ж настала пора розходитися, він зробив усе можливе, щоб юридично захистити свою дочку і гарантувати їй безпеку та щастя. Спадкоємиці Олени в свою чергу її не підтримали. І Зоя, і Женя дуже важко сприйняли новину про розлучення. Євгенія навіть переїхала на деякий час жити до тата.

Олена Мозгова зізналася, чому вийшла заміж за Аксельрода

О
Олена Мозгова зізналася, чому вийшла заміж за Аксельрода

Олена ж неодноразово говорила про те, що не вірить в шлюб, і не хоче заміж. Таку позицію вона зберігала майже 20 років. Коли зірка зустріла Девіда Аксельрода також без проблем про це говорила в інтерв’ю, і знаходила розуміння у виконавця.

Але все кардинально змінилося, коли Олена Миколаївна дізналася про свою третю вагітність. На світ мала з’явитися маленька Соломія. Саме тоді пара прийняла рішення, що необхідно узаконити їхні взаємини.

Але Олена одразу ж дала зрозуміти, що не вкладає ніякого романтичного сенсу у це, і робиться це здебільшого заради дитини. Пара не гуляла пишного весілля, не влаштовувала з цього приводу свято, і розписалася так, наче сходила до магазину за хлібом, — настільки повсякденним виглядав цей крок.

Незабаром народилася прекрасна дівчинка. Олена Мозгова дуже сильно її любить, як і батько. Ба більше, продюсерка якось зізнавалася, що дочка буквально врятувала її життя. 3 роки тому вона захворіла на борреліоз.

Понад 2 місяці лікарі не могли поставити діагноз, що перетворювало життя Олена Миколаївни на пекло, адже вона ніяк не могла вилікуватися та полегшити свій стан. В якийсь момент їй захотілося попрощатися з життям, і єдина причина, яка її зупинила від цього кроку — це Соломія.

Схожі статті