Він перетворив її на ляльку: 54-річна Ірина Білик довірилася молодому візажисту – результат приголомшив

Ірина Білик, яка обожнює експериментувати з образами, потрапила до рук молодого, але вже популярного візажиста візажиста з Києва Єгора Андрюшина.. Що з цього вийшло?

Українська співачка Ірина Білик завжди вирізнялася серед колег готовністю до найнесподіваніших експериментів із зовнішністю. За час своєї тривалої творчої кар’єри артистка приміряла не один десяток образів, які кардинально відрізнялися один від одного. Тому немає нічого дивного, що після знайомства з молодим і вже популярним київським візажистом Єгором Андрюшиним народна артистка України з радістю погодилася з ним співпрацювати.

Так, у мікроблозі Ірини Білик з’явилося відео, на якому вона разом із стилістом знята у процесі свого перевтілення. Спочатку 54-річна співачка засвітилася в кадрі  зовсім  без макіяжу, а вже за хвилину перед камерою сиділа абсолютно незнайома жінка з розкішним білим волоссям та яскравим макіяжем.

Реакція у Мережі була однозначною. Багато хто був у захваті від роботи Єгора Андрюшина, проте деяким здалося, що стиліст перестарався і перетворив Білик на ляльку. Хтось знайшов у новому образі Ірини схожість з її хрещеницею – молодою співачкою Аліною Гросу, хтось із зрадницею Таїсією Повалій, що дуже не тішило шанувальників. Сама ж Ірина, судячи з реакції, була дуже задоволена.

Нагадаємо, що молодий візажист Єгор Андрюшин уже не вперше співпрацює з Іриною Білик. Кілька місяців тому стиліст вже робив їй кілька образів.

54-річна Ірина Білик довірилася молодому візажисту
54-річна Ірина Білик довірилася молодому візажисту

Також 24-річний візажист уже встиг попрацювати з Наталією Могилевською, Златою Огневич, Ольгою Цибульською, дочкою Олею Поляковою Машею та багатьма іншими артистками. Щоразу результат виходив абсолютно різним.

У своєму інтерв’ю Андрюшин зізнавався, що працювати з українськими зірками хвилююче, але дуже цікаво. Найвибагливішою, за словами Єгора, виявилася Наталія Могилевська, яка повністю контролювала процес. Також у нього є мрія – зробити макіяж для Ольги Полякової та Тіни Кароль, але поки що на запит візажиста знаменитості не відреагували. Натомість Ірина Білик готова завжди!

Схожі статті

Спадкоємець Наталії Сумської пішов дорогою батьків: де зараз і чим займається єдиний син зірки Хостікоєв?

Легендарна українська акторка Наталія Сумська веде закритий образ життя та зайвий раз намагається не розповідати журналістам про своїх дітей. Однак її син став також публічною людиною. Де він зараз?