Дружина Григорія Решетніка покинула його з трьома дітьми та поїхала світ за очі: ведучий не вішає носа

Григорій Решетнік показав, як доглядає за дітьми без дружини. Христина залишила свого чоловіка разом зі спадкоємцями, а сама рушила за кордон. Як справи у ведучого?

За останні 10 років дружина Григорія Решетніка встигла подарувати йому аж трьох синів. Про скору появу 3-го хлопчика пари дізналася після відпочинку на Мальдівах. Вже тоді батьки не приховували, що були б дуже раді дівчинці, але майже одразу дізналися, що буде знову хлопчик.

Втім, Григорій та Христина навіть вигляду не роблять, що зупинилися. Сім’я неодноразово говорила про те, що готова взяти ще діток з дитячого будинку, особливо після того, що відбувалося в країні. І так само Григорій неодноразово жартував на рахунок появи в них малюка та підбору імені для нього.

Григорій Решетнік показав, як доглядає за дітьми без дружини

Григорій Решетнік відправив дітей жити до бабусі
Григорій Решетнік показав, як доглядає за дітьми без дружини

І хоча Христина прекрасна мама, яка завжди все встигає, ще й неймовірно виглядає, вона завжди може розраховувати на допомогу чоловіка. Мабуть тому їй легко було погодитися на створення настільки великої родини.

Хіба що неодноразово телеведучий зізнався, що тепер йому необхідно працювати набагато більше, так як хлопчики потребують догляду, уваги, витрат. І знову Христина дозволила собі поїхати по власних справах і залишити чоловіка з трьома дітьми наодинці. Григорій не тільки був радий такій можливості, але і навіть почав активно створювати контент на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

 Григорій Решетнік показав, як доглядає за дітьми без дружини

Він одразу ж почав показувати публіці, як займає хлопчиків різними іграми та проводить разом з ними час. Хоча Сашко поводився разом з батьком вельми стримано, і навіть проявляв суворий характер.

Нагадуємо, що після 24 лютого Григорій та Христина не виїхали за кордон, а евакуювалися до Івано-Франківська. Вже через декілька місяців вони повернулися до Києва, не бажаючи залишатися вдалині від дому. Хоча дітей вони забрали з собою далеко не одразу. Зараз сім’я проживає у своїй квартирі і продовжує працювати.

Схожі статті

Спадкоємець Наталії Сумської пішов дорогою батьків: де зараз і чим займається єдиний син зірки Хостікоєв?

Легендарна українська акторка Наталія Сумська веде закритий образ життя та зайвий раз намагається не розповідати журналістам про своїх дітей. Однак її син став також публічною людиною. Де він зараз?