Тоня Матвієнко поділилася великим щастям і приймає привітання від усіх і Вітвіцької: “Хай буде здоровеньким”

Українська співачка Антоніна Матвієнко досі отримує привітання від шанувальників та колег із важливою подією, яка нещодавно відбулася у її зірковій родині.

20 травня 2024 року шанувальники та зіркові колеги вітали з Днем народження одного з найхаризматичніших та найулюбленіших українських артистів – співака Арсена Мірзояна. Його дружина співачка Антоніна Матвієнко з самого ранку оприлюднила пост, де зібрала найрідкісніші фотографії з іменинником, які ніколи не публікувалися в Мережі.

У коментарі Тоня написала зворушливі слова, які тільки можна було придумати і освідчилася своєму єдиному чоловікові. Вона навіть назвала його “своїм генієм”.

Трохи пізніше під постом Матвієнка до привітань приєдналися шанувальники та зіркові колеги, серед яких була зірка 1+1 ведуча Соломія Вітвіцька, актриса Тала Калатай, співак Віталій Козловський та багато інших.

“З іменинником. Хай буде щасливим та здоровим”,- написала Соломія Вітвицька, яка сама нещодавно зустріла своє кохання.

Соломія Вітвіцька показала свого нового коханого
Соломія Вітвіцька показала свого нового коханого

Нагадаємо, що Антоніна Матвієнко та Арсен Мірзоян на сьогоднішній день вважаються однією з найміцніших та найромантичніших пар в українському шоу-бізнесі. Їхньому коханню, яке пережило чимало кризових моментів, заздрять багато, але, як з’ясувалося нещодавно, Арсен Мірзоян був далеко не першим “справжнім коханням” Тоні Матвієнко.

Тоня Матвієнко вперше наважилася розповісти про батька старшої дочки
Тоня Матвієнко вперше наважилася розповісти про батька старшої дочки

В одному з останніх інтерв’ю співачка зізналася, що її першим коханням був батько її старшої дочки Уляни. Вона познайомилася з ним, коли їй було лише 16 років. Чоловік був на 5 років старший. О 17-й Тоня завагітніла і вийшла заміж. Саме із цим чоловіком Матвієнко збиралася прожити до кінця своїх днів. Проте за 10 років її шлюб розпався. Співачка вперше розповіла цю історію.

Схожі статті

Спадкоємець Наталії Сумської пішов дорогою батьків: де зараз і чим займається єдиний син зірки Хостікоєв?

Легендарна українська акторка Наталія Сумська веде закритий образ життя та зайвий раз намагається не розповідати журналістам про своїх дітей. Однак її син став також публічною людиною. Де він зараз?