Узелков після розлучення з Боржемською здивував змінами у житті: “Це мама і двоє діток. Вони живуть зі мною”

Український боксер В'ячеслав Узелков, який нещодавно одружився, повідомив радісну новину, яка сталася нещодавно у його новій родині.

Після розлучення з фітнес-тренером Мариною Боржемською український боксер В’ячеслав Узелков тривалий час не міг знайти свою другу половинку. Спортсмен навіть брав участь у популярній програмі “Весілля наосліп”, де йому підібрали ідеальну наречену, проте у фіналі шоу, Узелков несподівано оголосив, що досі любить свою дружину – Марину.

Вʼячеслав Узелков показав, що прихистив у себе маму з двома дітками
Вʼячеслав Узелков показав, що прихистив у себе маму з двома дітками

Зазначимо, що шлюб Боржемської та Узелкова тривав 19 років. Зовні вони здавалися цілком благополучною щасливою сім’єю, проте, якого було здивування шанувальників, коли Марина раптово оголосила про розлучення і звинуватила колишнього чоловіка у домашньому насильстві. Забравши двох дітей – сина Роберта та дочку Олівію, Боржемська залишила Узелкову квартиру та пішла в нікуди.

Так, В’ячеслав залишився наодинці із собою. На якийсь час, поки в Мережі обговорювали скандальне розлучення, боксер зник із медіапростору і не виходив на зв’язок. Потім поступово почав повертатися, але вже не поспішав розповідати про особисте. 2023 року спортсмен несподівано оголосив, що одружився. Ім’я своєї коханої боксер розкривати не став.

В'ячеслав Узелков після операції на серці звернувся до коханої
В’ячеслав Узелков після операції на серці звернувся до коханої

Натомість написав їй багато зворушливих слів подяки, після того, як переніс найскладнішу операцію на серці.

Тепер Узелков періодично з’являється в мережі та ділиться новинами. Так, напередодні спортсмен розповів історію, яка дуже його вразила. Напередодні на вулиці він знайшов кішку з кошенятами та забрав із додому, доки не знайдуться нові господарі.

Вʼячеслав Узелков показав, що прихистив у себе маму з двома дітками
Вʼячеслав Узелков показав, що прихистив у себе маму з двома дітками

“Люди, навіщо, навіщо ви кидаєте цих красивих створінь. Я розумію, що війна, вле вони жили у вас і якщо ви біжете, то просто знайдіть їм притулок. Не залишайте на вулиці. Це мама і двоє діток. Поки вони живуть зі мною, але шукаю не байдужих і тих, хто би хотів собі гарного кошеня. Я їх спочатку вихожу, а потім віддам. Люди, зупиніться і погляньте. У мене серце врятували і я рятую беззахистних тварин”, – написав Узелков.

А що ви думаєте з цього приводу?

Схожі статті