Цибульська розповіла про зміни в житті Камалії за рік після розлучення із Захуром: “Камуся закохалася”

Ольга Цибульська розповіла про зміни в особистому житті Камалії за рік після розлучення із бізнесменом Мохаммадом Захуром. Чи правда у зірки новий роман?

Рік тому стало відомо, що Камалія та її чоловік-мільярдер Захур вирішили розлучатися. Тоді обидва не стали називати причину даного рішення, тому просто зробила висновок, що конфлікту посприяла проблема, яку Камалія описувала раніше. За словами співачки, вона сильно образилася на благовірного через те, що у її конфлікті з його дочкою він підтримав саме спадкоємицю.

Але насправді на той момент родина вже дуже довго знаходилася у розлуці. Що зазвичай і призводить до рішення повністю розірвати стосунки. До сьогодні мільярдер живе у Великобританії, а його колишня дружина перебуває в Україні, і чекає, коли в неї з’явиться можливість забрати дочок до себе.

Ольга Цибульська розповіла про зміни в особистому житті Камалії

Камалія зненацька засвітилася з колишнім чоловіком Захуром
Ольга Цибульська розповіла про зміни в особистому житті Камалії

І все-б нічого, але нещодавно Богдан Беспалов повідомив про те, що у артистки з’явився новий коханий. Журналісти поцікавилися на цей рахунок і у Олі Цибульського і, чи знає вона щось про особисте життя своєї колеги.

“Кажуть, Камуся закохалася. Так. Ходять чутки. Не знаю, чи це правда. І мені здається – ми не так близько спілкувалися, – але вона дуже щиро вміє радіти за інших. І тому боженька їй дає все, що в неї є”

Нагадуємо, що близько місяця тому в мережі з’явилися фотографії, на яких співачка постала з сильними синцями. Тоді поповзли чутки про те, що колишній чоловік її ображав у шлюбі. Але співачка одразу відреагувала на це та заявила, що нічого подібного не було.

Вона підкреслила, що її благовірний був ледь не найдобрішим чоловіком в її житті, і залишається для неї дуже дорогим і важливим. Однак навпроти, вона так і не розповіла, звідки взялися ці кадри, і хто з нею це зробив.

За думкою Богдана Беспалова, це було провиною саме нового обранця артистки, в якого вона закохалася після розлучення з мільярдером.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?