Вона йому вічне кохання, а він квіточки: Каменських похвалилася подарунком від Потапа – щаслива дружина

На тлі чуток про розлучення, Настя Каменських зізналася Потапу в коханні, натомість отримала подарунок у відповідь, який чоловік надіслав їй з іншої країни.

Учора, 23 травня, Настя Каменських вирішила нагадати своїм підписникам в Instagram і знаменитому чоловікові про важливу подію в їхній родині, яка сталася рівно п’ять років тому. Вранці співачка оприлюднила фото, на якому позувала разом із Потапом. На Насті була розкішна біла сукня, чоловік постав у чорному смокінгу з метеликом. Це був кадр із їхньої спільної фотосесії, присвяченої весіллю.

Настя Каменських зворушливо привітала Потапа з річницею весілля
Настя Каменських зворушливо привітала Потапа з річницею весілля

У коментарі артистка написала пару рядків зі своєї пісні “Обіцяю”, в яких йдеться, що вона стане морем та зоряним небом для свого коханого чоловіка. Зважаючи на все, артистка мала на увазі Потапа.

Щодо репера, то цього дня у своїх соцмережах він ніяк не відреагував на річницю весілля, а постив кадри виключно про свою роботу за кордоном. Невже Потап забув привітати жінку?

Однак через якийсь час Каменських розмістила “сториз”, де позувала з величезним букетом півонії. У коментарі співачка написала англійською – “Happy wife”, що в перекладі означає “щаслива дружина” і відзначила сторінку Потапа, з чого випливає, що квіти надіслав він.

Настя Каменських похвалилася подарунком від Потапа на річницю весілля
Настя Каменських похвалилася подарунком від Потапа на річницю весілля

Нагадаємо, що останнім часом ходять чутки, що Потап та Настя розлучилися і щоб не засмучувати своїх шанувальників вдають, що досі разом. Проте, вже давно відомо, що зіркове подружжя багато місяців живе окремо і в різних країнах. Щоправда, у День народження Потапа Каменських несподівано розмістила фото, на якому вони, нібито, разом, проте точно сказати це не можливо, бо в кадрі лише обличчя реп-виконавця та чиясь жіноча рука. Імовірно Насті.

Настя Каменських показала рідкісне фото з Потапом
Настя Каменських показала рідкісне фото з Потапом

Також відомо, що свій День народження 4 травня співачка відзначила у США без зіркового чоловіка у компанії нових друзів.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.