Проміняла мільйонера на мільярдера, а до цього був француз: подробиці особистого життя онучки Софії Ротару

Онучка легенди української естради Софії Михайлівни Соня вже багато років проживає за кордоном, і поки не налагодила особисте життя, адже претендентів багато.

Єдина онучка Софії Михайлівни Софія усе своє життя отримувала освіту за кордоном, спочатку проживала у Великобританії, потім у Франції, а пізніше перебралася до Сполучених Штатів Америки, де жила разом з мільйонером Денисом Жадановим. Тоді публіка очікувала, що пара одружиться.

До Дениса Соня зустрічалася з багатієм-французом, але їхні взаємини були вельми короткими, і одразу ж відійшли в минуле, тільки-но Євдокименко вирішила кардинально змінити своє життя і присвятити його моді.

Онучка Софії Ротару поділилася подробицями особистого життя

Онучка Ротару показала новий образ
 Онучка Софії Ротару поділилася подробицями особистого життя

І поки публіка гадала, колись все ж таки Денис та Соня наважиться піти під вінець, їхні стосунки зруйнувалися.

Найуважніші підписники здогадувалися, що щось не так, адже вони припинили публікувати на особистих сторінках соціальній мережі Instagram спільний контент. Ба більше, складалося враження, що Денис постійно знаходиться в Європі, у той самий час, як його кохана не виїжджає зі Сполучених Штатів Америки. Хіба що Софія відвідала Італію та Францію минулого року влітку.

І лише нещодавно Соня наважилася показати свого нового обранця, який вразив не тільки своєю красою, але і ще і багатствами, адже з’ясувалося, що він мільярдер. Можливо на цей раз Софія Михайлівна схвалить можливість їхньому шлюбу і не буде казати, як минулого разу, що для Соні це занадто рано.

Нагадуємо, що рідний брат Софія Анатолій 2 роки тому проживав в Україні, і разом зі своїм батьком Русланом на початку 2022-го намагався втекти за кордон не легальним шляхом, через що був затриманий прикордонниками. Вже наступного дня обидва чоловіка опинилися на волі, і досі невідомо, чи понесли вони якесь покарання за скоєний вчинок.

Софія Ротару так і не прокоментувала даний інцидент, і зробила вигляд, наче нічого не відбувається. Ба більше, вона взагалі не дає концертів, і лише має благодійний фонд, через який допомагає захисникам та їхнім сім’ям.

Схожі статті

“Ми не заперечуємо”: рідний брат Марії Яремчук відреагував на чутки, що батько її дитини – Пономарьов

Дитина Марії Яремчук ще не встигла з'явитися на світ, як мережею поповзли чутки про її ймовірного батька. Брат співачки розставив всі крапки над "ї" та зізнався, чи дійсно це Олександр Пономарьов.