Цілується з усіма, крім Вадима Буряковського: всі чоловіки Олі Полякової, за яких вона не вийде заміж

Відома українська співачка Оля Полякова багато років перебуває у шлюбі з Вадимом Буряковським, однак її оточують ті, кого вона залюбки цілує, але все ж таки ніколи не вийде за них заміж. Хто вони?

Якось Олі полякові доводилося відповідати на питання стосовно імовірних зрад її чоловіка. Тоді співачка заявила, що не вірить у подібний розвиток подій. Мовляв, її обранець вже давно не в тому віці, щоб займатися подібним. Він не користується телефоном, і впринципі живе в іншій парадигмі, яка не дасть йому довго приховувати свій зв’язок на стороні.

Саму співачку також підозрювали у невірності чоловіку, але і Оля Полякова не поспішає йти від свого благовірного, і здається, що в них все добре, і цей шлюб цілком можна назвати щасливим та успішним.

Оля Полякова розповіла про свої стосунки з чоловіками

Остапчук, Бабкіна та Полякова розповіли про труднощі в особистому житті
Оля Полякова розповіла про свої стосунки з чоловіками

Однак, останні новини про роман зірки з Владом Міцкевичем значно похитнули вірю в це, і здебільшого через фотографії, які надав молода людина. Так, шеф-кухар опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram лінійку кадрів, на яких цілується зі співачкою. У дописах до них він говорив про те, що в нього був роман з артисткою, і що вони начебто навіть жили разом.

Але Оля Полякова заявила, що це не відповідає дійсності, вони з Владом просто дружили, і взагалі у нього є серйозні проблеми, які потребують лікування.

 Оля Полякова розповіла про свої стосунки з чоловіками

І Влад до того ж не був першим чоловіком, з яким Оля Полякова собі дозволяла поцілунки. Наприклад, 3 роки тому перед анонсом спільної пісні з Олегом Винником вони також охоче проявляли увагу одне до одного.

До речі, з Максом Єжовим, у зірки також були дуже близькі стосунки, і подейкували навіть про імовірну інтрижку. В особливості такі плітки почалися після того, як танцюрист привітав дочку Олі Машу серед ночі з днем народження.

Олі Поляковій приписали роман з танцюристом її шоу-балету Максом Єжовим
Олі Поляковій приписали роман з танцюристом її шоу-балету Максом Єжовим

Але і в цьому випадку Оля Полякова наполягала на тому, що вони дуже близькі друзі, але нічого більшого між ними немає. Тож навіть якщо співачка щось мала на стороні, навряд публіка про це колись дізнається.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?