54-річна Ірина Білик показала, як модно носити джинси у 2024 році – цікавий образ у стилі Діми Коляденко

Співачка Ірина Білик порадувала новим стильним чином із джинсами, який дуже легко повторити. Якщо у гардеробі є піджак у стилі Діми Коляденко.

Співачка Ірина Білик, на відміну від багатьох зіркових колег, завжди мала свій неповторний стиль. Яскравими і запам’ятовуючими були не лише її сценічні вбрання, а й образи із повсякденного життя. Єдине, хто може з нею конкурувати, то це її колишній чоловік – шоумен, хореограф і танцюрист Дмитро Коляденко, який завжди вражав своїми неординарними, а часом епатажними вбраннями.

Ірина Білік та Дмитро Коляденко
Ірина Білік та Дмитро Коляденко

Так, напередодні артистка порадувала ще одним виходом. На фотографії, яка з’явилася у “сториз” Instagram, знаменитість постала у звичайних варених джинсах, черевиках та об’ємному кольоровому піджаку у стилі Діми Коляденко. Доповнили аутфіт сонцезахисні окуляри.

Ірина Білик показала модний образ із джинсами та піджаком
Ірина Білик показала модний образ із джинсами та піджаком

Зазначимо, що об’ємні жакети дуже популярні у новому сезоні. Сьогодні кожна поважна модниця, має у своєму гардеробі парочку подібних піджаків. Як правило, їх поєднують із сукнями, спідницями та брюками. З взуття можуть бути як туфлі на шпильці, так і комфортні сандалії, лофери, кросівки або черевики, як в Ірини Білик.

Нагадаємо, що нещодавно Ірина Білик з’явилася на гала-концерті, присвяченому ювілею знаменитого танцювального колективу – ансамблю народного танцю імені Павла Вірського. Цього вечора зірка також обрала дуже яскравий та незвичайний образ, який був продуманий до дрібниць.

Чорна сукня з напівпрозорої тканини, яка була повністю розшита трояндами та маками, була доповнена двома заколками у вигляді квітів та кольоровими пасмами.  Завершенням аутфіту стали прикраси у національному стилі.

Ірина Білик засвітилася у компанії знаменитих українських красенів

Цього вечора зірку оточували багато чоловіків – співаки Олександр Пономарьов, Павло Зібров та Дмитро Монатик. Бракувало лише Діми Коляденко.

Схожі статті

Шлюб, який не укладений на небесах: Славія розповіла, чому відмовила екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому

Співачка Славія розповіла, чому відмовила своєму екс-чоловіку Дзідзьо у найголовнішому. Михайло Хома ніколи про це не говорив, але це сталося.

Друге таємне весілля: 39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя – фанати і не здогадувалися

39-річна Тіна Кароль розповіла правду про своє заміжжя, і фанати про це навіть не здогадувалися. Співачка вже давно вирішила жити таємно, але правда все одно виходить назовні.

Пономарьов зробив зізнання, яке зробило його батьком дитини Марії Яремчук: що було між зірками насправді

Яким чином знаменитий український виконавець Олександр Пономарьов раптом став батьком дитини Марії Яремчук? Усього 3 слова змінили життя двох артистів.

“Дуже відповідальний і важливий час”: син Дмитра Коляденка розкрив свою нову професію — легко не буде

Син відомих українських хореографів Олени та Дмитра Коляденків не зміг відмовитися від заманливої пропозиції та вирішив спробувати себе у новій справі.

“Такі люди протупили”: Анатолій Анатоліч висловився про втечу Винника та Потапа, а про Яму “не згадав”

Анатолій Анатоліч публічно висловився про переїзд Потапа та Олега Винника за кордон. Телеведучий розповів, що про це думає та вразив позицією.

“Це буде дивно”: Катерина Полтавська зізналася, чи підтримує спілкування з дітьми Остапчука від колишньої

Поки Катерина Полтавська очікує на появу своєї першої дитини, вона вирішила розповісти, чи спілкується з малечею Остапчука від першої дружини.