Наталія Могилевська розповіла про розставання з коханим, з яким вона відчула себе мамою: уся причина в ній

Популярна українська співачка Наталія Могилевська розповіла, чому чоловік, якого вона вважала коханням усього свого життя, раптом відмовився від неї та пішов.

Свого часу Наталія Могилевська та Єгор Долінін не вважалися найкрасивішою парою в українському шоу-бізнесі. Він не так давно розлучився і виховував трьох прекрасних дочок, вона вже давно була вільною і мріяла про велике кохання. Обидва неймовірно красиві, талановиті та успішні. Звичайно, їх звела наче сама доля. Єгор звернув свою увагу на артистку майже одразу, і прекрасно знав, хто вона.

Але на той момент не усвідомлював, що її слова стане на заваді розвитку стосунків, і навіть стане причиною їхнього розставання. У своєму інтерв’ю Єгор неодноразово говорив про те, що настільки сильно ревнував Наталію, що не міг цього витримувати. І ревнував він її не до інших чоловіків, а саме до роботи, якій вона присвячували більшість свого часу.

Наталія Могилевська розповіла, чому Єгор Долінін порвав з нею

Наталія Могилевська та Єгор Долінін
Наталія Могилевська та Єгор Долінін

З ним Наталія Могилевська вперше відчула, що таке бути матір’ю. Тоді ж вона заявила, що хоче народити свою дитину, а також прийняла його дочок як своїх рідних. Поговорювали, що вона надзвичайно до них прив’язалашся. Розставання з Єгором стало для неї мукою.

Але Могилевська швидко знайшла рішення для цієї проблеми: вона придбала квартиру поруч з квартирою свого коханого і показала йому компроміс, до якого вона додумалася. Тепер, їй не потрібно було їхати на роботу чи в офіс, адже у будь-який момент, коли вона мала відлучитися, вона просто переходила з одного приміщення в інше, і Єгору це сподобалося.

І все ж таки навіть в цього рішення надовго не вистачило. Через 5 років пара все ж таки прийшла до висновку, що необхідно розійтися. Наталія та Єгор не повідомляли про своє розставання, просто в якийсь момент припинили виходити разом в люди, а ще пізніше вже попадалися у кадр у супроводі інших людей.

Коли бізнесмен одружився ще раз ім’я Наталі Могилевської з’являлися у заголовках декілька місяців підряд, і врешті-решт артистка прийняла рішення вперше і востаннє заговорити про бізнесмена. Вона заявила, що для неї це питання назавжди закрите, і вона більше ніколи не буде говорити в інтерв’ю про колишнього.

Схожі статті

“Жінка, яка не народила — не реалізована до кінця”: Альона Вінницька розповіла про своє бачення материнства

Материнство є бажаним для багатьох жінок. Але сьогодні через побудову кар'єри все частіше поповнення в сім'ї відкладається на потім. Чи стало це причиною відсутності дитина в Альони Вінницької?

Він запалював зірки: як Михайло Поплавський допоміг подрузі Каменських та Юлії Саніній у шоубізнесі?

Михайло Поплавський. Це ім'я дуже багатогранне. Причому для багатьох саме у негативному плані. Але без одіозного ректора ми могли б не дізнатися про Юлію Саніну та Аліну Гросу.

Він приводив коханок додому: Ольга Мартиновська вразила правдою про свої стосунки до “МастерШеф” і шлюбу

Суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська поділилася своїм досвідом романтичних стосунків із чоловіком — ловеласом. Коханка, яку чоловік приводив додому, робила селфі навіть на кухні!

“Робили підтяжку грудей”: 39-річна Тіна Кароль розповіла про пластичні операції, на які вона наважилася

Красивий голос Тіни Кароль гармонійно поєднується з її не менш прекрасною зовнішністю. Але що дозволяє співачці зберігати молодість: правильний догляд та хороша генетика чи пластика?